maanantai 15. tammikuuta 2018

Melkein sisarukset

Meidän Neiti ja vanhin lapsenlapsemme ovat melkein kuin sisarukset. Heillä on ikäeroa n. 9v ja alusta asti tämä J-poika on ottanut tätinsä hyvin läheiseksi. Pienenä J järjestys rakkaimmista oli äiti, isi ja täti. Taannoin Neiti oli katsomassa meidän kanssa Pirkkalassa J peliä ja kuvasin heitä siellä paikallisella huoltoasemalla. Voi että kun he ovat silmiini niin kauniita ja iloitsen heidän läheisistä väleistään :) Tänään tuli pelissä niukka 2-3 tappio, kun 7 sekuntia ennen pelin loppua teki J joukkue omiin maalin.
Sitten haluan jakaa teidän kanssa pari kuvaa lapsuudestani. Löysin nämä kuvat netistä. Tuollainen vastaava hyllystö, mutta 2 osainen oli minun syntymäkodissani. Tuon hyllystön hyllyltä löysin n.4-vuotiaana ruuvin minkä nielasin ja jouduin sairaalaan. Ruuvia vatsassani röntgenkuvattiin ja sen kulkua seurattiin, mutta sen pois tulo jäi epäselväksi. Jospa minulla on yksi ruuvi enemmän kuin muilla, vaikka vaari luulee välillä, että joku ruuvi olisi jo tipahtanut? ;)
Ja sitten tämä hella! Tälläinen oli myös syntymäkotini keittokomerossa. Kysyinkin äidiltäni, että miten tiesit kakun olevan kypsä, kun uunin luukussa ei ole lasia? Hän kertoi, että piti katsoa tarkasti kellosta ja kokemuksesta sitten oppi kuinka kauan paistetaan mitäkin.

Ensimmäinen kotini oli lapsuuteni rakkain vaikka oli pieni ja vaatimaton!

1 kommentti:

Sesse kirjoitti...

Tuo hella on kyllä söpö! Minunkin nuorimmalla tytöllä ja vanhimmalla lapsenlapsella (poika) on vain 7 vuotta ikäeroa :)