maanantai 19. helmikuuta 2018

Viime kesänä tein jalkakylpyjä

 Sain muutaman ilmakuvan meidän Kivimäestä, kun tuttuni kävi kuvailemassa helikopterin kyydissä viime kesänä. Kesäisin kulutan aikaani paljon käyskentelemällä meidän pihapiirissä eläiten kanssa tai keräämässä marjoja tai kukkia.

 Viime kesänä sain idean kerätä ja kuivata erilaisia kukkia ja yrttejä jalkakylpyihin. Keräsin ainakin puna-apilaa, päivänkakkaroita, siankärsämöä, ruusuja ym. Kuivasin kukat ja laitoin sekaan jalkakylpysuolaa ja mm. ruusuntuoksua. Tein itselleni ja joulumyyjäisiin niistä pussukoita ja pikkuisia lasipurkkeja. Talvella niitä on kiva käyttää saunoessa kun jalat kuivuu ja kovettuu. Istun lauteilla ja liotan yrttivadissa jalkojani ja laitan silmät kiinni. Haistelen kesätuoksuja ja leikin kesää :)
 Tämä Hilmatyttö antaa mammelille villojaan, joista saan sitten kutoa......
itselleni enkelitossut. Liotetut ja hohkakivella raaputetut jalat rasvaan jalkavoiteella ja sitten varpaat saavat sukeltaa hengittäviin lämpöisiin tossuihin. Kylmänä pakkaspäivänä tämä on mukavaa hemmottelua.

5 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Voi kuinka ihania kesäkuvia, ja Hilma! Tuohan onkin hyvä idea kerätä ja kuivata kukkia talven iloksi. Miehellä on kopterikamera ja hän on kuvaillut tätä meidän pihaa useinkin, pitääpä pyytää muutamat kuvat itellekin, jos vaikka saan ne blogiin näytille.
Tuntuu että kevät ja kesä on ihan liian kaukana, lunta on paljon ja pakkastakin ihan liikaa, -20 C.

Eeviregina kirjoitti...

Ai niin, nuo enkelitossut on ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun on hienoja kuvia ja muutoinkin ihana blogi Sinulla :)

Helmikuisin terveisin Ronja

https://willaronjatar.blogspot.fi

Päden paja kirjoitti...

oi ihanat kuvat❤ Tuo jalkakylpy kuulostaa taivaalliselta! Suloinen Hilma ja ihanat tossut:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Olipa ihana löytää blogisi, täällähän on vaikka mitä ihanaa <3 Kaunis ympäristö teillä, ei ihme että päivät viihtyy ulkona ihailemassa tiluksia :)