
Lanttuloorat on paistettu ja laitettu jo pakastimeen. Huusholli tuoksuu joululle ja haju voi tulla Kesäkukalle asti ;) Teen lanttulaatikot aina torilta ostetusta "lanttuhaudasta" siitä tumma väri. Sekaan laitan suolaa, siirappia, korppujauhoja, kermamaitoa, muskottia ja kananmunaa. Lanttulaatikko on mielestäni nam.

Aamulla en muistanut aukaista ensimmäistä luukkua joulukalenteristani, mutta töistä tullessa aukaisin ja luukusta tuli vanhanaikainen karkkikeppi ;)
Tulin juuri murkun luokan talkoista. Talkoissa teimme saunatonttuja tervanarusta ja hauskan näköisiä kasseja joulumyyjäisiin. Paikkakunnallamme järjestetään joka vuosi isot joulumyyjäiset, joihin tarvitan paljon talkoolaisia. Minä olen tänä vuonna murkun luokan ja seurakunnan talkoo porukoissa. Tykkään käydä myyjäisissä siellä on kiva tunnelma, näkee tuttuja ja voi löytää jotakin kivaa kotiin tai lahjaksi :))
Ilmoittaudun myös lanttulaatikon ystäväksi. Jos joku, niin se on joulun tuoksu ja maku.
VastaaPoistaKiitos hyvistä tuoksuista ;)
VastaaPoistaMikä parasta...minä saan päästä MaMMelin ihania Jouluruokia maistelemaan <3
VastaaPoistalanttulaatikosta tulee aito joulun tuoksu :)
VastaaPoistaMinä myös laatikoiden ystävä ja vielä oma tekemien :)
VastaaPoistahei odotan sähköpostiin vastausta -voisin postitella sinulle taas jotain kaunista :) Laitoin viime viikolla viestiä.
Nam...lanttulooraa...ite mieki sitä teen..
VastaaPoistaLanttuloora on tosi hyvä. Minäkin olen jo tehnyt joulun ekata lanttulaatikota ja myös syönyt ne. Söin sitä jopa voileivän päällä. Maiskis.
VastaaPoistaLanttulaatikko ON ihanaa, parasta kaikista jouluruuista:) Meilläkin on lanttu ja perunalaatikot tehty. Piparit on aina vaan paistamatta, vaikka taikina on ollut jo jonkin aikaa pakkasessa. Jospas Itsenäisyysäivään mennessä tekisi lasten kanssa:)
VastaaPoistaEn raaskinut tänä vuonna edes joulukalenteria ostaa, mutta onneksi netistä löytyi pari kovinkin mieluisaa. Toinen on erään kiiltokuvakeräijän tekemä, joka vuosi yhtä odotettu kalenteri.
VastaaPoista