sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kaardemummalla maustettu raparperipiirakka

 Juhannuksen hitti oli tänä vuonna tämä raparperi piirakka lämpöisenä jätskin kera.

Raparperipiirakka
150g voita tai marg.
1 sokeria
1muna
1 1/2 dl grahamjauhoja
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl kaardemummaa

raparperia, sokeria

Päälle:
2dl kermaa
1 dl sokeria
1-2 tl vaniliasokeria
1muna

Paista 175 astetta n, 40 min


 SARJAKUVA ;)



 Aah pyhät on ohi ja vieraat lähteneet.......


Saadaan rentoutua oikein kunnolla.....Hei, sähän nukut jo Niilo....





No hyvä, minäkin alan sitten koisaamaan........:)))

Meidän eläinten mielestä on parasta tavallinen koti-ilta, kun oma väki vaan on kotona.......silloin ne saavat eniten huomiota ja saavat rentoutua:)

5 kommenttia:

  1. Herkullisen kuuloinen ja näköinen piirakka!
    Ihanat nuo kaverukset siellä sohvalla vierekkäin!♥
    Voi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Ihan vesi herahi kielelle tuosta piirakasta, taitaa pitää kokeilla 8)
    Ihanat karvalapset ottavat kovin rennosti.
    Aurinkoisia päiviä!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköinen ja kuuloinen ohje :p
    Ihanat kaverukset <3

    VastaaPoista
  4. Aijai kuinka itsenikin tekisi mieli rapaperia. Täytyy vanhemmilta saada taas raparperia niin pääsee leipomaan :)

    VastaaPoista