torstai 30. kesäkuuta 2016

Jotain Niin Oikeaa


Olen kuunnellut viime päivinä suosikkiani JuhaTapiota ja tämä linkitetty laulu kuvastaa kesäisiä tunteitani ja niiden kohde on tietenkin tuo VAARI :) Joskus mietin kuinka onnekkaita olemme, kun olemme toistemme ensimmäiset rakkaudet......................

Koen monet Juha Tapion laulut hengellisinä esim. Rakastettu. Juha on todella saanut lauluntekijän lahjan ja hänellä on lämmin kaunis ääni.


tiistai 28. kesäkuuta 2016

Meillä haudotaan taas!

 Meidän Vieno, jonka ensimmäiset poikaset syntyi vappuaattona hautoo taas! Munia on pesässä paljon ja yritän nyt kytätä että Vieno menisi syömään niin katsoisin taskulampulla mitkä munat on kehittymässä, että toiset voisin ottaa pois. Luulen, että puolet munista on ihan turhaan Vienon alla.
Tässä "pesässä" poikamme Helga-koira rakastaa olla. Helga on niin riippuvainen ja kiintynyt omistajaansa, että itkee jos ei pääse aina mukaan. Onneksi tunne on molemminpuolinen sillä Helga on myös tärkeä pojallemme:)

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Ihana kesä :)

 Kaksi kaunista Neitoa valmistautuu Juhannuksen viettoon tässä kuvassa. Prinsessa on niin onnellinen kun täti lakkaa kynnet:)
Eläinten ruokkiminen on yleensä kaikkien lasten mielipuuhaa. Kaksi nuorinta lastenlasta antaa heiniä vuohille.

Juhannuksen vietto sujui mukavasti. Sukulaisia ympärillä ja 5 koiraa.......Ulkoilua, grillausta, kahvittelua, jutustelua, hautausmaalla käyntiä, saunomista, pelailua, eläinten ruokkimista ja luonnosta nauttimista, näistä oli tämä juhannus tehty:)

tiistai 21. kesäkuuta 2016

JUHANNUS

Juhannusruusu kukkii viimeisiään.......
Mansikankukat parhaimmillaan.....
Kesäistutukset tehty........
Ensimmäiset metsämansikat nautittu.........JUHANNUS, keskikesän juhla edessä. Sataa tai on poutaa? Poudalla säällä grillataan ja seurustellaan ulkona. Sateella nökötetään sisällä, syödään kakkua ja pelaillaan. Paljon en jaksa vaivaa nähdä, sillä pitkä työrupeama takana ja ansaittu kesäloma edessä. Paukut on vähissä......EIKÖHÄN LOMA siihen auta!

SIUNATTUA Juhannusta teille jokaiselle ja mukavaa lomaa kaikille, jotka pääsevät sitä viettämään :)

torstai 16. kesäkuuta 2016

Loman odottelua ja markkinoiden suunnittelua

 Meidän tytöt juoksee iloisina vastaan, kun ne näkevät mammelin. Neitoset pääsevät mamman parturiin viimeistään kun loma alkaa. Lomalle pääsen juhannuksesta :)

KIVIMÄEN MARKKINAT järjestämme tänä vuonna 30.7 klo:10-15

 Perinteisiä Kivmäen Markkinoita kun olen suunnitellut ja osallistujia kirjannut on tähän mennessä mukaan lupautuneet: Pro huolto Jokinen oy ihanine tuotteineen, Maritta Laakso tilkkutöineen, Koirahieroja HUKKA Marika Heikkilä, ROMPE-REIJO nippelit ja nappelit, kirpputori myyjiä ja tietenkin vaari marjoineen sekä perunoineen,mammeli koruineen ym. ja ainakin osa lapsista......Muutama on vielä epävarma esim. leivontatuotteet....
 Tässä kuvassa lapsenlapsia viime kesän markkinoilla syömässä kahvion munkkeja :) KAHVIO on herkkuineen perinteisesti vanhassa torpassa.
Itse olen tehnyt erilaisia nappi-koruja ja kukonsulista riipuksia, rintakoruja ja korviksia. Ompelutöitä teen myös ja ainakin lampaanvillasta enkelitossuja.

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Varhaiskasvatuksen KESÄ-MUSA

 Tänä vuonna juhlimme varhaiskasvatuksenväen kanssa kevätjuhlaa KESÄ-MUSA teemalla.
Lastenmusiikkiyhtye ORFFIT esiintyi ja paikkana oli KIVIMÄKI. Yhteensä noin 150 lasta ja aikuista oli mukana tapahtumassa.
 Ihana nähdä kun perheet kokoontuivat yhteen.
 Ilma oli mitä parhain.
 Voin lämpimästi suositella tätä lastenyhtyettä!!! Yhtyeen kaikki miehet ovat saaneet lastentarhaopettajan koulutuksen ja TODELLA tiesivät mistä lapset tykkää!
 Lapset olivat iloisia kun saivat hoitokavereiden kanssa juhlia ja viettää yhteistä iltaa.
 Armas rouvineen käyskenteli pihalla vapaana. Lapset saivat syöttää lampaita ja vuohia musiikkiesityksen jälkeen.
 Lyylikin oli menossa mukana.
 Meidän oma lapsenlapsi talutti Lyyli-haukkua.
Nuorin lapsenlapsemme sai myös nauttia mukanaolosta sillä he käyvät avoimessa päiväkerhossa, joka toimii myös kunnassamme. Lopuksi oli kahvia, jäätelötuutit ja mehua. Kasvomaalaustakin oli lapsille. Tapahtuma oli onnistunut mielestämme ja saimme myös positiivista palautetta lapsilta ja vanhemmilta. Viimevuonna järjestimme kevätjuhlatapahtumana liikuntapainotteisen jutun ja edellisenä oli päiväkodin pihassa toiminnallinen kevätjuhla. Mitähän kivaa keksimme ensi keväänä?

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Tarinoita Tallinnasta

Päivänä muutamana kävi mammeli ja Neiti Tallinnassa.
Yhtenä päivänä 16000 askelta otettiin ja kaupungissa kierreltiin. Sataman kauneuttakin ihailtiin.
Herkkuja maisteltiin ja englantia väänneltiin ;)

Aurinkoista ilmaa ja kauniita kukkia ihasteltiin.
Neitosta kuvattiin ja pikkukatuihin tutustuttiin.
Yöllä hotellissa nukuttiin ja kroppaa kävelykuntoon tankattiin.
Vanhan kaupungin sisäpihoja tutkittiin ja käsitöitä ihasteltiin.
Neiti mammeliakin kuvasi miten kassit ja huivit heilahti kun elementissään mamma lonksutti ;)