tag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post4619974045353264665..comments2024-03-03T10:22:21.895+02:00Comments on KIVIMÄEN ELÄMÄÄ: Mammelin hommat meni mynkään....MaMMelihttp://www.blogger.com/profile/14064622487168345714noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-13368321055546204792010-12-19T20:37:57.890+02:002010-12-19T20:37:57.890+02:00Ja lusikkaleipiin pitää olla puolikarkeita vehnäja...Ja lusikkaleipiin pitää olla puolikarkeita vehnäjauhoja. Kruunu-merkkisiet on parhaita.. nimim.tuhansia lusikkaleipiä lusikoinutAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-44701905403117643542010-12-16T22:02:50.299+02:002010-12-16T22:02:50.299+02:00Kiitos ohjeesta, kokeilen varmaan viikonloppuna :)...Kiitos ohjeesta, kokeilen varmaan viikonloppuna :)MaMMelihttps://www.blogger.com/profile/14064622487168345714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-83611625194315230112010-12-16T21:46:19.137+02:002010-12-16T21:46:19.137+02:00Anonyymi täällä.
Elikkäs tällä ohjeella teen.
25...Anonyymi täällä.<br /><br />Elikkäs tällä ohjeella teen.<br /><br />250g voita<br />1,5 dl sokeria<br />2tl van.sok<br />5,5dl jauhoja<br />1tl soodaa<br /><br />Alkuperäisessä ohjeessa oli 5 dl jauhoja, mut mä laitan 5,5dl.<br /><br />Sit toinen ohje jolla myös teen.<br /><br />200g voita<br />150g sokeria<br />3tl van.sok.<br />250g jauhoja<br />1tl soodaa+leivinjauhetta eli 0,5+0,5 kumpaakin<br /><br />Tuota ylimmäistä käytän useammin , ja ainakin sillä saan onnistumaan oikein hyviä pikkuleipiä. paistan 175 asteessa.<br /><br />Toivottavasti seuraava satsi onnistuu. Tosin lusikkaleivät ovat aina hyviä vaiks vähän mureniskin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-18878326294497369342010-12-16T19:57:23.444+02:002010-12-16T19:57:23.444+02:00Kaunishan kranssista tuli...nuo miehet ei aina ymm...Kaunishan kranssista tuli...nuo miehet ei aina ymmärrä meitä naisia...mullakin olohuoneen pöydän yläpuolella on rautalankakranssi kera jouluvalojen,mut mies ei tykkää siitä yhtään..ja minusta se on NIIN kaunis,omassa karheudessaan...PikkuBerttahttps://www.blogger.com/profile/11091082035817282613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-49097686127614997522010-12-16T16:10:59.015+02:002010-12-16T16:10:59.015+02:00Aivan ihana kranssi, punaiset nauhat näyttää kauni...Aivan ihana kranssi, punaiset nauhat näyttää kauniilta noin ♥<br /><br />Lusikkaleipäsi varmasti hyviä, kuten vaari sanoi :)seijastiinahttps://www.blogger.com/profile/13640365890465213743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-88406382230870933622010-12-16T15:00:22.525+02:002010-12-16T15:00:22.525+02:00Hei!
Kiva, jos viitsit hyvä anonyymi laittaa ohje...Hei!<br /><br />Kiva, jos viitsit hyvä anonyymi laittaa ohjetta, että pääsisin vielä kerran kokeilemaan, josko onnistuisi :)MaMMelihttps://www.blogger.com/profile/14064622487168345714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-58894034777313332602010-12-16T13:17:47.467+02:002010-12-16T13:17:47.467+02:00Heipsistä hei Mammeli !
Niinhän se on et ei ne hom...Heipsistä hei Mammeli !<br />Niinhän se on et ei ne hommat aina suju täälläkään ... ei nytkään .. joululeivät on uunissa, mutta eivät näytä siltä kuin pitäis.. uuh... tuo risukranssi on oikeesti hyvän näkönen. Meijän pappa on kans semmonen vänkyrä et sekään ei meinaa tajuta miun risutöitä .. uuniin vaan ... hih.. semmosia ne ukkeli-kullat on :) Ahkerana oot ollu et melkein kateeks käy :-) t. hanneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-14639491626857350982010-12-16T13:08:55.421+02:002010-12-16T13:08:55.421+02:00Kaunis kranssi!! Oi kun hymyilytti tuo vaarin kysy...Kaunis kranssi!! Oi kun hymyilytti tuo vaarin kysymys, se oli niin .. öö.. miesmäinen (?) ;D.Suvihttps://www.blogger.com/profile/05656404770265117005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-68061759281136147372010-12-16T10:23:39.882+02:002010-12-16T10:23:39.882+02:00Minusta tuo kranssi on kaunis! Minä huolisin sen i...Minusta tuo kranssi on kaunis! Minä huolisin sen ihan tältä istumalta oman ruokapöytäni päälle! Meillä isäntä ei myöskään ymmärrä oikein noiden risutöiden päälle... Ja minusta ne on niin kauniita! VArmaan se on niin, kuin tuossa ylhäällä mainittiin, että risut kuuluu miesten mielestä sytykkeiksi :). Mutta sanoisin tähän pohojalaasittain "rumaanen on komiaa"!Eloisehttps://www.blogger.com/profile/18018989004180590494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-91920666872912246602010-12-16T09:24:58.285+02:002010-12-16T09:24:58.285+02:00Joo minäkin vähentäisin sokerin määrää. Mun hyväks...Joo minäkin vähentäisin sokerin määrää. Mun hyväksi havaitussa ohjeessa on 250g voita ja 1,5 dl sokeria. Minä laitan soodaa lusikkaleipätaikinaan. <br /><br />Oikein kauniin kranssin oot tehnyt. Ite täällä kateellisena katselen muiden tekemisiä ja ite en saa mitään aikaiseksi :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-35129974693019794432010-12-16T09:15:40.272+02:002010-12-16T09:15:40.272+02:00Tulipa ihana kranssi!
Kyllä vaari on kultainen, ku...Tulipa ihana kranssi!<br />Kyllä vaari on kultainen, kun sanoi, että ei ole ikinää parempia syönyt. Totta se varmaan olikin ja mukuhan se on pääasia...:)Hannele Ruusukummustahttps://www.blogger.com/profile/14120713206721390658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-13495483866973933722010-12-16T08:52:42.217+02:002010-12-16T08:52:42.217+02:00Ylläolevaan minun viestiin sen verran korjausta, l...Ylläolevaan minun viestiin sen verran korjausta, löysin sinun ohjeen alta ja ainakin sinulla on sokeria liikaa muihin määriin nähden, koetappa 1½dl sokeria 2dl sijaan.<br />Liika sokeri muuttaa taikinaa juuri hajoavaisemmaksi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-25068800804183987382010-12-16T08:48:33.932+02:002010-12-16T08:48:33.932+02:00Pidä sooda edelleen taikinassa, mutta lisää peruna...Pidä sooda edelleen taikinassa, mutta lisää perunajauhoa ;)<br />Minun vastaavissa ohjeissa ainakin niitä on ja niillä pelaan oikean koostumuksen saavuttamiseksi. Voin laittaa illalla niiden ohjeen tänne, jos haluat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-1326782096468179162010-12-16T08:47:33.031+02:002010-12-16T08:47:33.031+02:00Tosiaan, hienohan tuo kranssi on ja leipomuksissa ...Tosiaan, hienohan tuo kranssi on ja leipomuksissa maku on tärkein :)<br />Vaikka kyllähän se jää harmittamaan, jos ei täydellisesti onnistu. Miulle kävi samoin ylioppilasjuhlien leivosten kanssa, niistä tuli liian kuivia ja murenevia. Kyllä niitä syötiin, mutta...Sirutuulihttps://www.blogger.com/profile/10396837130219501543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4002518354780815172.post-36112966306161054132010-12-15T23:46:01.730+02:002010-12-15T23:46:01.730+02:00No höh! Noi meitin Vaarit on joskus niin yltiöroma...No höh! Noi meitin Vaarit on joskus niin yltiöromanttisia...vai oliko se rappioromanttisia...ne on oppinu, että kuivilla risuilla pannaan tuli uuniin, tai hellaan...<br />*nauraa*<br />Mutta älä lannistu, tuo risukasaksi kutsumasi näyttää täältä katsottuna kauniilta kranssilta :)<br />ja jos Vaari sanoo, että lusikkaleivät on parhaita, niin usko se:)<br />Mukavaa unta sinne<br />tuksutuksuhttps://www.blogger.com/profile/15308428365811715287noreply@blogger.com