lauantai 23. tammikuuta 2010

Eilen oli pizzaperjantai:)

Tässä kuvassa nuorin "lastenlapsistamme" Nenna- tyttö, se on perhoskoira. Nenna on kihlaparin vauva.
Eilen haimme siis lainalapset meille ja kihlapari saapui myös myöhemmin illalla. Teimme pizzaa, jonka täytteenä oli kinkkua, jauhelihaa, herkkusieniä, ananasta, tomaattia, pizzamaustetta ja tietenkin juustoa. Jälkkäriksi tein dominoherkkua nam, jonka ohjeen sain siskoltani.
Ilta meni leppoisissa merkeissä. Tänään tuli sitten rakkaat lastenlapset, tyttäremme, hänen paras ystävänsä pienen ihanan tyttövauvansa kanssa. Päivällä olin lasten kanssa ulkona ja isommat hiihtelivät pihassa ja pellolla. Kohta pitäisi mennä tallilla käymään ja sitten saunotaan. Lainalapsilla ei ole omaa saunaa ja he oikein aina odottavat mammalan saunaan pääsyä. Lainalapset ovat alkaneet sanoa meitä mammaksi ja vaariksi ja meille se sopii hyvin:) Illalla lapset värittelevät ja katsovat lastenelokuvan dvd:ltä. Herkuttelemme myös sipseillä ja limsalla. Sitten konkkaronkka nukkumaan:)

11 kommenttia:

Tarja S kirjoitti...

Kuulostaa erittäin hyvältä tavalta viettää viikonloppua! Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Pami kirjoitti...

Tuo pizza vaikuttaa eri hyvältä...nam! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Eilen posti toi ihanan paketin josta löytyi kirja ja tunnelmaesine. Olin aiemmin Mammelin arvonnassa onnekas. KIITOS Mammeli ! Kirja on jo kierrossa... tyttäreni halusi heti päästä kokeilemaan joitain kukkasia.. tunnelma roikkuu keittiön ikkunalla. Dominoherkku kuulostaa ja näyttää himottavalta... kerrotko mitä se pitää sisällään .. vai onko se salaisuus :) t. hanne

Mari kirjoitti...

Ompas maukkaan näköinen pizza! Teillä on varmasti mukava viikonloppu :)

Kris kirjoitti...

Voi miten suloinen vaavi!!
Minullakin oli perhoskoira, Yolanda.
Hän eli 14 vuotiaaksi.
Kuullostaa niin mukavalta teidän viikonlopunvietto...pääsiskö mukaan ;)

Anastasia kirjoitti...

Ihania herkkuja ja muutenkin kiva viikonloppu. :)

Sari kirjoitti...

Ehdottomasti resepti kiertoon =)))) Sai veden kielelle =)
Ja pitsa näytti ihanalta vaikka en ananaksesta lämpimänä välitäkään =))))

Susanne kirjoitti...

Kiva kun lastenlapset ja lainalapset ovat saaneet noin ihanan mamman ja vaarin! Se lämpö joka kodissanne on välittyy hyvin kaikesta mitä teette ja miten siitä kirjoitat.

Marge kirjoitti...

Olen samaa mieltä Susannen kanssa!!:))

Ja ihanan suloinen Nenna!

Voi, minkäs teit Mammeli, nuo sinun ihanat ruokaisat kuvasi, siis, tiedätkö ihan vesi herahti kielelle, tuo pizza on mahtavan näköinen ja saisiko tuohon dominoherkkuun ohjetta?;) Jos vaikka joskus tekisi:)

Vietä leppoisa sunnuntai, ystäväni!:)

Pihlajanmarja kirjoitti...

Suloinen Nenna. Ja voi ei...nyt tkee mieli pizzaa.

Tyty kirjoitti...

Tuo domino herkkusi näyttää ihanan lihottavalle. Se ei ole ennestään mulle tuttu, oisko mitään mahkua saada ohje? Ja jep, IHANA blogi, enhän muuten lukiskaan!