lauantai 16. lokakuuta 2010

Syysloma

Lähdemme käymään Keski-Suomessa katsomassa rakkaita lapsenlapsia ja heidän äitiään rakasta esikoistamme :)
Samalla viemme pariksi päiväksi kuopuksen sinne "lomalle". Taitaa, kuitenkin olla siskon lasten kanssa aikamoista menoa:) Alkuviikosta lukiolainen lähtee sitten Hämeenlinnaan veljensä perheeseen ja he käyvät kuulemma shoppailemassa. Ihanaa, kun sisarukset pitävät yhteyttä ja viihtyvät toistensa kanssa. Me vaarin kanssa jäämme sitten kotomiehiksi:) Minulla on loppuviikosta syyslomaa to ja pe, mutta alkuviikko normaalisti töitä.

Tänään katkaisimme vedet Kivimäen vanhalta puolelta ja laitoimme torpassa matot "yläperään", niinkuin äitini sanoo:) Vielä on muutamia hommia, ennenkuin talvi saa tulla.....mutta nyt autoon ja ajelemaan:)

4 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Kivat kuvakollaasit!
Kaunotar on kuopuksenne!
Se on tosiaan ihanaa kun sisaruksilla on lämpimät välit.
Minusta myös se on ihanaa kun kaikki olemme yhdessä; lapset perheineen sekä äitini ja veljeni. Koko pieni perheemme:)

Mukavaa sunnuntaita!

Marita kirjoitti...

Hei Mammeli! Vahingossa poistin kommentteja blogistani mm. sinun. Selvisi, että tunnet äitini ja siskoni. Keneltä voin kertoa terveisiä? Halutessasi voit laittaa sen e-meilillä: tuomo.oksman@kotiposti.net.

Ihanaa löytää "tuttuja" ja laitoin blogisi suosikkilistalleni. Siunattua alkavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Mie oon kans tosi onnellinen et meijän nuoret pitävät myös tiiviisti yhteyttä toisiinsa ja mikä mukavinta niin heidän puolisonsa ovat liittyneet joukkoon tiiviisti. Heillä on paljon yhteisiä harrastuksiakin. Just nyt lauantaina tekivät yllärivierailun meille. Tulivat ruokien ja kaffileipien kanssa viettämään viikonloppua meille. Jokainen oli tehny jotain :) Arvaa vaan et myö oltiin papan kaa ilosia. Tänään aamulla tein siun ohjeella "mammelipiirakkaa" ja pikkutytöt ihastu siihen kovin .. he nimesivätkin sen " mummin mammelipitsaksi" Nautitaan ja ollaan ylpeitä lapsistamme Mammeli ... ihanaa lököttely lomaa sulle t. hanne

tuksu kirjoitti...

Ihana postaus! Itselläni viisi lasta ja mukavaa on seurata heidän luonnikasta yhteydenpitoaan....ja meillä siis serkusten ystävyyttä...sulla se on vielä edessäpäin (??) vai olenkos ymmärtänyt oikein, että yhdella "vasta" lapsia on.
Mukavaa uutta viikkoa sinne:)
tuksu