tiistai 1. maaliskuuta 2011

Arka asia

Tuo eilinen postaus toi varmasti monenlaisia tunteita ja mielipiteitä....Äitiys kun on niin herkkä juttu......Itse kirjoittelen pääasiassa täällä vain omia mielipiteitä ja kokemuksia....jos kerron, mistä olen onnellinen tai kiitollinen toivoisin, että se ei olisi joltakin toiselta pois. Kaikkilla meillähän on omat kiitollisuuden, onnen sekä surun ja murheenkin aiheet. Iloitaan toistemme puolesta ja yritetään keventää toistemme taakkoja:)

Kollaasissa on esikoislastenlapsemme kuvia, kun hän oli n. 3-vuotias. Suloinen, ilmeikäs ja iloinen poika:) Hänen äitinsä täyttää tänään 28 vuotta, ONNEA JA SIUNAUSTA sinulle rakas oma "ANNAMME" :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ole onnellinen kaikesta,välittämättä toisten mielipiteistä. Tiukilla oltiin aikanaan,lapset pieniä,minä hoidin ne kotona ja päivääkään en kadu. meilläki on synttärit!! kuopus täyttää 21,joten onnee meille molemmille-sinulle ja minulle!!! terv.astan emäntä

Susanne kirjoitti...

Voi miten ihana kuvakollaasi!:)
Onnittelut tyttärellesi synttäreiden johdosta ja onnea myös äidillekkin!
Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

Tallu kirjoitti...

" Kaikkilla meillähän on omat kiitollisuuden, onnen sekä surun ja murheenkin aiheet. Iloitaan toistemme puolesta ja yritetään keventää toistemme taakkoja:)" Tämä on niin totta. Tämän kun jokainen blogienlukija muistaisi. Aurinkoista kevättalven jatkoa sinulle.

tuksu kirjoitti...

Mammeli! Todellakaan se ei ole keltään pois, jos omastaan iloitsee:) Mutta on aika hienoa saada jakaa noita iloisiakin asioita muiden kanssa :)
Jatka vaan entiseen malliin, blogisi on aivan ihana:)
Onnea esikoistyttärellesi:)
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Aivan, jokaisella omansa... olkaamme siis onnellissia ja iloitkaamme toistenkin onnesta..:)

SariM kirjoitti...

Näitä sinun postauksia on ihana lukea! Kirjoitat niin kauniisti perheestäsi ja elämän iloista/suruista, joita meillä kaikilla on. Oikein hyvää alkanutta maaliskuuta sinulle ja perheellesi.