maanantai 9. tammikuuta 2012

Pää asiaa ;)

Jouluna on otettu tämä kuva kun vanhemman pojan avovaimo laittoi meitä naisia kauniiksi. Hänellä oli uusi suoristusrauta, jota hän kokeili mammelinkin hiuksiin ja saikin ne näyttämään kuohkeilta ja kivalta. MUTTA, totuus on toisenlainen.....hiukseni ovat kamalat!!!! Aikoja sitten jo mallista pois kasvaneet ja harmaat vilkkuu sieltä ja täältä niin, että vanhuus istuu jo ihan olkapäällä. Olen sellainen, että en saa aikaiseksi tilata kampaajaa ja vihdoin kun saan sen päähäni, että NYT niin sitten pitäisi päästä siltä istumalta HETI! No eihän kampaajalleni heti pääse, joten nyt on sitten kituuttamista 17 päivään asti. Sitten pääsen nauttimaan hiusten käsittelystä sillä se on sitten rentouttavaa:) Kampaajani on vielä niin ihanan rohkea ja tekee aina jotakin kivaa tälle mammelin päälle:) Ja arvatkaapas vielä mitä? Kampaajallani on ihana punainen hierova tuoli pesupaikalla ja siinä sitten vasta mammelin karkkikroppa lepää;)

9 kommenttia:

KoivukujanRiikka kirjoitti...

Hyvännäkönen takatukka :) Voi munki kampaajalla on hierova pesutuoli, siinä on niin ihana olla ... nyt mulla on kyllä tukan kasvatus vaihe, joten en ookkaan päässy pitkänn aikaan hierottavAksi.
Tää kasvatus kyllä tökkii !!! mutta onneks mulla on semmonen tekonuttura, jolla saa vähän lisää pituutta :)

Peurankello kirjoitti...

Hih, olin juuri kampaajalla. Piti vain vähän leikata, mutta kun miehen meno peruuntui, sain lisäaikaa olla kampaajalla. Hänelläkin oli aikaaa, joten sain vaaleat raidat ja pituutta lähti reilusti:) Ah, kun oli ihanaaa!

Irmastiina kirjoitti...

Miten tutulta kuullostaakaan...sain päähäni aamulla, että kampaajalle on päästävä ja sain ajan klo 13.
pelkkä leikkaus ja pesu vain...värjätty ei ole enää pariin vuoteen. Tuli ihottumaa päänahkaan ja oli pakko lopettaa värjäys...☺

Nina kirjoitti...

Oikein kivalta näyttää tuo kampaus, jonka poikasi avokki sinulle teki!
Eikös vaan olekin mukava päästä välillä kauneuskäsittelyyn. Kyllä me naiset sitä kaipaamme.

emmi kirjoitti...

Kaunis kampaus sinulla! :) Jopa sattui, kun minulla on samana päivänä parturi ja mä oon mieltä kyllä siitä, että parturissa on rentouttavaa olla ja kun saa vielä uuden hiustyylinkin :)

emmi kirjoitti...

Senat menee jo sakaisin, siis oon samaa mieltä siitä, että parturissa on rentouttavaa :)

Eeviregina kirjoitti...

Hoidot ja hemmottelut on ihania!
Eilen olin jalkahoidossa ja parin viikon kuluttua on kasvohoito ja kampaaja samoin. Ihania nuo pukinkontista saadut lahjat!
Mukavaa tammikuun jatkoa!

Hymytyttö kirjoitti...

Juuri päähän kohdistuva hoito, on niin ihanaa! Voisin nukahtaa kampaajan tuoliin <3 Nimim. kampaajalta juuri tullut. Mahtaako raaskia mennä nukkumaankaan... :)

Anonyymi kirjoitti...

hui