maanantai 11. tammikuuta 2010

Alakerran seinäkoristeita


Eteisen seinällä on Wendelin kuva lampaista ja tytöstä <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://4.bp.blogspot.com/_yRWp4oNg72w/S0ttCuaUfNI/AAAAAAAABkc/BB8G-O7R2Ic/s1600-h/joulukuu+164.jpg">
Makkarin seinälle sain isännän vihdosta viimein kiinnittämään seinävaatteen, jonka tein jo syksyllä. Nyt on kaikkien rakkaiden lasten kuvat seinällä, omien ja lastenlapsien. Mammeli saa iltaisin siunata sängyssä lapset ja katsella heidän suloisia kuviaan<3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_yRWp4oNg72w/S0ttCT2Sj1I/AAAAAAAABkU/GOEtFN75kvU/s1600-h/nallet+011.jpg">
Tämän kissataulun ostin antiikkiliikkeestä. Tämä oli pakko ostaa, kun lapsuuden rakkaassa paikassa oli samaa sarjaa oleva kissataulu.

Mukavaa alkanutta viikkoa teille ihanaiset naiset <3

4 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihania on Martta Wendelinin piirrokset. Oi miten kaunis.
Minä vasta odottelen vuosien päästä lastenlapsia. Toivottavasti niitä tulee joskus.
Tuo kissataulu on sitten nostalginen. Muistan että jossain olen lapsena nähnyt tuon sarjan tauluja. Ei kylläkään juuri tämä taulu ollut. Sarjassa on ehkä useampiakin.
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Kris kirjoitti...

Suloisia kaikki.
Ajattele miten meidän on pakko saada joskus jotain tavaraa mitä meidän vanhemmilla tai heidän vanhemmilla on ollut... mielikuvaan liittyy niin paljon tunteita, ilm hyviä ja haluammeko tuoda tätä mielihyvää meidän omaan kotiin ja maailmaan??
Saitko selvää ;)
Kiva nähdä lisää sun kodista, tutustua sillä tavalla, pala kerrallaan :)

MaMMeli kirjoitti...

Kris kuule, kyllä se totta on, että tähänkin kissatauluun liittyy turvallisia ja rakkaita muistoja <3 Minäkin aina katselen sinun kodistasi mielelläni kuvia:)

Marge kirjoitti...

Kuten tiedät, minäkin pidän niin Martta Wendelin kuvituksisita!:)
Ja tuo kissataulu on hauska! Tyttärellänikin on tuota tyyliä oleva kissataulu, mutta se ei ole nyt esillä....hmmmm, sen voisikin viedä mökille, sopisi sinne niin hyvin;)

Voi noita Helmiä ja Hilmaa! Ovat kyllä niiiin ihanat ja lutuset!!:)

Onnea Hannelle! Sai ihanan voiton:)

Kamala sua, kun tuollaisia herkkuja näytät tuolla leivinuunissa;D Tuli nälkä, kamala sellainen!!;DD

Ihanaa viikon jatkoa!!:)