keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulua töissä ja kotona

 Ensimmäinen joulukukkanen kukkii Kivimäessä. jouluvalmistelut ovat muuten varikolla, sillä mammeli ei ole vielä täydessä terässä ja tänään vietimme joulun juttuja töissä.

Kuvassa oleva teos on lasten kanssa tekemä talvinen tähtitaivas. Jouluvalot, keppi, kävyt ja lasten helmistä rautalankaan pujotetut koristeet.

Päiväkodissamme oli tänään jouluruokailu kaikille. Harmitti kun flunssaisena herkullinen ruoka ei maistunut niin kuin muina vuiosina. Onneksi lapset söivät melko hyvin ja maistelivat uusiakin makuja vanhojen tuttujen kanssa. Illalla oli perheille joulupolku metässä, missä tontut tarjosivat kaikille aisteille elämyksiä. Lopuksi joulumuori tarjoili pullaa ja glögiä ja samalla kaikki osallistujat saivat muorilta "tontturokotuksen nenänpäähän"salaisella ainneella;)

Perheiden lähdettyä kokoontui koko päiväkotimme henkilökunta perinteiselle herkullisille joulukahveille. Kaikki toivat mukanaan kierrätysteemalla kotoa pikkujoululahjan........mielenkiintoiset ja nappiin osuvat lahjat yllätti monet saajat:)

2 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Kuulostipa kivalta lasten pikkujoulu, sen perinteisen sijaan. Oikein kivalta!
Mukavaa joulunaikaa, se tulee vähemmälläkin hösäämisellä, se joulu <3

Kirsti kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa pikkujoulunvietto. Tuo metsä juttu oli varmasti kiva. Mukavaa joulunaikaa.