lauantai 8. tammikuuta 2011

Laiskamato täällä hei !

Tämän oven takana tänään LAISKOTELTIIN, sanan varsinaisessa merkityksessä. Tai no, jos rehellisiä ollaaan mammeli myös mökötti....Ja OLI AIHETTA!!!!

Vai mitä mieltä olette...Vaari tuijotti tänään 5 tuntia telkusta urheilua ja mammeli olisi halunnut mennä jonnekkin tai kutsua joitakin meille.......niinpä makasin sohvalla nukuin ja välillä mökötin!!! Lukiolaisemme on Uusi alku tapahtumassa Lepäälässä ja onneksi hänellä on varmasti hauskaa:) Minun päiväni on mennyt ihan hukalle ja huomennakin tulee urheilua :( Vielä en ole keksinyt mitä huomenna tekisin, kun tuo mököttäminenkin on niin tylsää.......

Ajatuksen tasolla kyllä työskentelin, vaikka kroppa makasi sohvalla;) Mietin remonttia tässä nuoremman pojan huoneessa. Hän kun otti ja meni naimisiin niin ajattelin tehdä tästä vanhemman pojan avustuksella romanttisen vierashuoneen. Revin tämän musta vaPosted by Picasalkoisen tapetin pois ja poika saa tapetoida tuon seinän jollakin romanttisella tapetilla. Kaikki muukin mustavalkoinen saa lähteä kirppikselle. Valkoista ja vaaleanpunaista tilalle. Pitsiverhot valkoiset ja uudesta( hakusessa) sivustavedettävästä tehdään sänky. Ehkä joku lipasto tai kampauspöytä....No ajatustyötä jatketaan...

Huomenna olisi kyllä kiva lähteä vaikka Pajutilalla käymään......no katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan....Teille kaikille toivon mukavampaa viikonloppua ilman mökötystä!


19 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Heh, vai semmosta teillä. Anna Vaarin nyt nauttia koko rahan edestä!

Taina kirjoitti...

Heipparallaa!! Aiempaan postaukseesi vastaten: itse ostetut lahjat ovat kivoja, harrastan niitä aika usein:))

Meillä vaihdettu tämä päivä tapetteja. Pistäpä vaan vaari kanssasi käymään Pajutilalla!!

Piitis kirjoitti...

Jep..tunnen hyvin olotilasi. Silloin tällöin täälläkin, ei voi lähtee, eikä tehdä mitään kun tulee esim. mäkihyppyä.
Hmmmm...silloin minä otan auton ja huristelen ostoskierrokselle:)Suunnittelen kaikkea uutta sisustusrintamalla. Joskus helpottaa, toisinaan ei.

^_^Piitis

maiju kirjoitti...

Mikä siinä urheilussa oikein viehättää, meilläkin ukko ja miehenalku niinkuin jämähtävät sohvalle telkkarin ääreen, ovat niinkuin toisella planeetalla. Ei saa mitään yhteyttä.

Minäkin yleensä mökötän tai yritän viihdyttää itseäni.

Yksin on tylsää, kotonakin.

Tsemppiä MaMMelille, meitä on monta samassa jamassa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Samaa urheilu hulluutta on liikkeellä täällä meilläkin... koetetaan kestää...:)

Pami kirjoitti...

Minä olen meillä, joka katsoo urheilua. Isäntä katsoo sitten kaikki elokuvat. Mutta eipä me missään käydäkään, kun täältä on niin pitkä matka joka paikkaan!

TirriLiisa kirjoitti...

Sama täällä päässä. Ampumahiihdosta ei meinaa tulla loppua. Luulis että taulut on ammuttu jo tohjoksi:)
Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!!

Eva-Liisa kirjoitti...

Annetaan vaan vaarien nauttia urheilusta. Minulla on kans urheiluhullu vaari ja olen oppinut suomaan sen hänelle. ja kun tiedän että hän nauttii siitä. Nautinhan minäkin omista jutuistani.

Ja onnihan on omissa käsissä loppujen lopuksi.

Me vaarin kanssa ennen reissattiin ja käytiin yhdessä monissa kivoissa paikoissa, mutta vaari on muuttunut ajan myötä, eikä hän nykyään ole niin innokas lähtemään, vaikka minusta olisi ihanaa yhdessä käydä. Mutta nykyään aika paljon saan yksin mennä ja tulla.

Mukavaa sunnuntaita.

tuksu kirjoitti...

No voi :) Usko vaan, Mammeli, että mökötys silloin tällöin, pitää mummot pirteinä :) näin meillä. Tosin meillä on niin päin, että vaari on se, jota mitkään telkkariohjelmat ei estä lähtemästä. Mulla on toisin :/
Ideasi vierashuoneesta on IHANA :)
täällä mä "kalustan" eteistä, noin niinku mielessäni, vaikka kaikk' on vielä ihan vaiheessa :)
Mukavaa pyhäpäivää :)
tuksu

LeenaJohanna kirjoitti...

No voi voi...toivottavasti tänään parempi päivä eikä mökötystä.
Aivan ihana idea vierashuoneesta.
Pajutilalla olis kyllä kiva käydä piristäytymässä ja ideoita pulppuaa aina kun sielä käy ja saa omaan työhön potkua.
Kivaa , leppoista pyhäpäivää<3

Eloise kirjoitti...

Tuo Pajutila kuulostaa vähän samanlaiselta paikalta kuin täällä on Koiramäen Pajutalli... Aivan ihana paikka.
Olet onnellinen, kun saat laittaa vierashuoneen haluamasilaiseksi. Minulla mies haluaa osallistua sisustukseen, ymmärrettävää sinänsä kyllä, onhan tämä hänenkin kotinsa. Meillä on vaan ehkä pikkuisen erilaiset näkövinkkelit, mikä on kotoista, miltä kodin haluaa näyttävän. Voitte kuvitella, että ensimmäisenä ei ehkä ruusutapetteja meillä seinille laiteta, vaikka miehessäni muutoin romanttisia piirteitä löytyykin. Vaaleanpunainen ja pitsit eivät ole sisustusykkösiä, kompromissimpia vaihtoehtoja täytyy löytää. Te ihaNaiset , jotka saatte täysin itse päättää kodin sisustuksesta, säästytte monelta hankalalta neuvottelulta :). Meillä olohuoneen verhojakin valittiin monta kuukautta, aina välillä käytiin katsomassa valikoimia, usein läksimme liikkeestä pois niin, että toinen mökötti :). Löysimme lopulta sitten molempia tyydyttävän ratkaisun, ne saavat nyt sitten roikkua tuossa monta vuotta(nyt roikkuneet reilu kaksi), niin hankalaa niiden löytäminen oli ;). Tosin, olen alkanut puhua uusista verhoista, sanonut, että voisin itse ommella ne...Ihan on ollut toistaiseksi hyvä vastaanotto.
MaMMeli, nauti täysin siemauksin uuden vierashuoneesi sisustamisesta ja laitathan kuvia sitten tännekin :).

Eloise kirjoitti...

Ja mököttäiminen, se on toisinaan ihan mukavaakin ajankulua... ihan melkein pakko myöntää. Mutta vaan joskus ja lyhytkestoisena.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Siehän oot ollu ahkerana ... eikös se niin mee et hyvin suuniteltu on jo puoliks tehty .. enää toteutusta vaille :-) Meilläki pappa on urheillu urakalla .. no mie oon kuntoillu sit lumitöiden kimpussa ja illalla istunu papan seurana ja neulonu sukkaa.. en suinkaan papalle vaan itelleni. Aivan ihanat postaukset taas ollu.. täällä tulee aina niin hyvä mieli kun ovet on avoinna kaikille. Hauskoja mökötyksiä ja muitaki huvituksia t. hanne

Eeviregina kirjoitti...

Toivottavasti pääset sinne Pajutilalle virkistäytymään!
Täällä on kans laiskamato vierailulla, ei jaksais mitään tehdä eikä minnekään lähteä.
Aikaa olen kyllä kuluttanut puutarhalehtiä selailemalla, kerään ideoita ja vinkkejä siskon uuteen pihaan Israeliin. Siinä onkin haastetta kun siellä on 40C puolet vuodesta ja muulloinkin 20-30C...
Joitain tilkkutöitä olen jo vetänyt esille ja siskon pojalle kudoin pipon puro-langasta.
Huomenna lähtee kuusi ulos ja kaikki muukin joulu kaapin hyllyille. Tekee mieli sisustaa jollakin vaalealla kaikki huoneet! Ihania suunnitelmia sulla vierashuoneeksi.
Mukavaa tammikuuta!

Anonyymi kirjoitti...

miehillä on tunnetusti putkiaivot, ne ei voi tehä kuin yhtä asiaa kerralla!!Joskus saa ihmetellä mikä vietti meillä on niitä passata,mutta osaa neki kun haluaa....ja se mökötys kummasta piristää,ennen minä huusin,mutta nyt huuvan pojille tonne kahen metrin korkeuteen....mutta ei elämä saa olla vaan myötämäkeä!!!terv.astan emäntä

LENNU kirjoitti...

Meillä sama juttu, minä ostin itselleni DVD-poxin brittiläisiä elokuvia menneeltä ajalta, ihanaa katsottavaa niin kostyymeissä kuin sisustuksessakin.
Minä odotan että ukkoseni lähtee kuun lopulla reissuun, silloin aion heilua pensselin kanssa oikein toden teolla.
Hyvältä kuulostaa sinun suunnitelmasi.
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

Sirutuuli kirjoitti...

Tuosta hommasta meillä on säästytty, kun miulla ei ole kuin joka kolmas viikonloppu vapaa :) Silloin harvoin kun on, tehdään jotain kivaa tai sitten vaan olla möllötetään, muttei mökötetä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan nyt kysäsen, et kuinkas se urheilun katsominen esti vieraiden kutsumisen. Mä en vois kyllä kutsuu kavereita oikeastaan koskaan meille kahville, mikäli miehen pitäisi olla myös samassa kahvipöydässä. Yrittäjiä kun ollaan, niin tuota yhteistä aikaa on todella vaikea löytää.

MaMMeli kirjoitti...

Anonyymille vastailen;)Meillä kun on yhteiset ystävät, niin olishan se mukavaa, että vaarinkin suusta sananen tulisi, kun vieraat on kyläilemässä....vaari, kun ei pysty keskittymään hiihtojen aikaan mihinkään muuhun...mutta kestän sen kuin vain nainen voi;)