perjantai 7. tammikuuta 2011

Koiruuksia

Alma matkusti eilen kanssamme siskoni synttäreille. Alma tykkää olla autossa, välillä on tosi tarkkana ja välillä huilailee.
Siskollani on Iita ja Aatu, jotka ovat rodultaan bichon fricejä. Iita on pienempi sekä vanhempi ja Aatu isompi ja nuorempi. IIta on heistä pomo:) Mukavasti ne Alma- serkun kanssa leikkivät:)

Tänään alkoi viikonlopun vietto vähän surkeissa merkeissä. Mammeli nukahti sohvalle töistä tultuaan ja Alma nappasi kännykän mammelin vierestä ja puri näytön osittain rikki:( No joo...lapset on lapsia....Almakin on niin ihana nukkuessaan ;)

Mukavaa viikonloppua, nautitaan ja lepäillään...mammelilla ainakin on väsähtänyt olo!

10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Torkuiksi meni minunkin elo työpäivän jälkeen :)
Kaapo-koiramme inhoaa autoa. Nyt jo sentään hyppää itse kyytiin, mutta ei tykkää sitte mitenkään päin.

Eloise kirjoitti...

Niin nämä koirat osaavat kaikenlaisia yllätyksiä järjestää :). Sisareni perheen koira söi parikin kännykkää ynnä muuta elektroniikkaa. Meillä onneksi vielä on tuo osasto saanut jäädä rauhaan, vaikka yhtä Wii-ohjainta onkin vähän tuunattu, mieheni silmälaseista nenä-ja sankatyynyt maistuivat, parit kengät ja muuta pientä on saanut käsittelyä. Pari päivää sitten, kun teinit olivat olleet yläkerrassa, alakerrassa oli ilmeisesti ollut juhlat, Huopanen-lankakerä oli pitkin alakertaa, olkipukki saanut kauheusleikkauksen ja meikinpoistolaput olivat ympäri vessaa... niin,niin, kyllähän mamma ymmärtää, että juhlien jälkeen meikinpoisto on tärkeää...

Susanne kirjoitti...

Minunkin viikonloppu alkoi eilen torkuilla töiden jälkeen. Miten sitä onkin työpäivän jälkeen niin väsähtänyt olo. Onneksi nyt on viikonloppu ja saa nukkua vähän pitempään:)
Harmi puhelimesi kohtalo!

Tuo edellisen postauksen kuva on NIIN mainio:) Halaus sinulle ystäväin

seijastiina kirjoitti...

Alma näytyy niin komealta ja ylväältä , suloisia ovat myös nuo pikkuiset koiruudet ♥

Iloista viikon vaihdetta!

Mari kirjoitti...

Ihanan ylväs kuva Almasta <3 Ja nuo bichon fricet on niin kuin lelukoiria :)
Hyvää viikonloppua!

Pami kirjoitti...

Just "jututin" yhtä bichon friceetä ja voi, miten pieneltä se tuntuikaan meidän omaan sekä tytön koiraan verrattuna. Itsellä siis walesinspringerspanieli ja tytöllä welsh corgi cardigan.

Alma on ihana!! (Vaikka söikin kännykän!)

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten hienolta Alma näyttääkään, kun liikennettä seuraa...:)
Ja nuo sikskosi koirat ovat suloisia.
Älä ole Almalle kiukkuinen kännykän rikkomisesta, yritti varmaan soittaa ja kiittää viimeisestä, Iitaa ja Aatua.

tuksu kirjoitti...

Olipa harmi-vahinko. Mutta "vahinkoja sattuu", sanoo meidän Vilppukin, (3v), kun joku vahinko yllättää :)
Mukavaa la-päivää sinne
tuksu

Marika kirjoitti...

Voi kun Alma on kasvanut iiiiisoksi tytöksi! Olen tainnut viimeksi vierailla täällä silloin kun Alma vasta tuli teille ja oli pikkuruinen karvapallo :)

Tässä se on, kun on liikaa blogeja luettavana niin ei ehdi millään edes käymään kaikissa! Mutta kun on niiiiin paljon ihania blogeja.. ahneella on kurjaa :)

Jaana kirjoitti...

Minä lähdin yks kerta hakemaan neitoa autolla eskarista, ja puolimatkassa olin ajaa kolarin, takapenkiltä hyppäsi meidän Nipsu kissa suoraan syliin ja kiinni rattiin..
Ja tässä yks kylmä pakkas yö ihmeteltiin, että minne meidän 'elviira kisu on hävinnyt kun ei yöksi kelpaa kotiin tulla..aamusta mies meni autolle, ja tuli sieltä kohmeinen kisu mukanaan..
Näin meillä matkustetaan..koirat tykkää kyllä :))