torstai 23. helmikuuta 2012

Taivaan Isän lupaus....sateenkaari


 Olenkin joskus kertonut teille tästä meidän naapuritalosta. Kun olin lapsi ja nuori asui tässä naapurissa parhaat ystäväni. Itse asuin Tampereella ja lomilla tulimme käymään kaupungista täällä kivimäessä mökillä. Ystäväni perheessä oli 4 lasta, joista kaksi nuorinta oli ystäviäni. Tutustuimme niin pienenä, että en edes muista ensimmäistä tapaamistamme. Sen muistan, että he pitivät minusta aina hyvää huolta, kun olin heitä nuorempi. Eskari-ikäisenä kun minulta vaihtuivat hampaat "likat" olivat tosi pettyneitä, kun näkivät minut uusissa hampaissani:) Olin kuulemma kasvanut isoksi;)

Ystäväni olivat aina minua iloisena vastassa, kun tulin kaupungista ja sain kokea, että olin heille tärkeä<3 Kukaan ei keksinyt niin kivoja ja hauskoja leikkejä kuin nämä ystäväni. Monet roolileikit muistamme vieläkin ja niistä juttelemme vielä tänäkin päivänä. Nuoruudessa sain jakaa heidän kanssaan monet jutskat ja ensimmäiset ihastukset saimme kokea yhdessä....ja niitähän riitti:D Heidän kotinsa oli minulle hyvin rakas paikka ja sain viettää siellä lapsuuteni/nuoruuteni ihanimmat hetket. Talo on täynnä rakkaita muistoja:)

JA kuinka ollakkaan voin nyt esitellä teille tämän talon uudet asukkaat:

Oma esikoisemme perhe: kaksi poikaa, tyttäremme, vävymme, Leo-kissa ...... niin ja kohta syntyy sinne myös uusi pieni asukas <3

Vanhempi ystävistäni on esikoisemme kummitäti, joten tyttäremme muuttaa kumminsa lapsuuden kotiin <3Otin tämän kuvan n. 2 vuotta sitten. Uskon, että tämä sateenkaari ei sattumalta ollut silloin tämän talon yllä. Tämä sateenkaari oli merkkinä Taivaan Isän huolenpidosta.....Esikoiseni kun muutti kotoa se tapahtui aika myllerryksessä ja siitä on n. 10 vuotta. Nyt saan tämän läheisen ja ihanan esikoiseni tähän rakkaaseen taloon ja naapuriimme....Aina ei varmasti "naapureiden" näkemykset kohtaa ja mammelin täytyy muistaa, että ei puutu "naapureiden" asioihin;) Vävyltä kysyikin joku, että minkälaisia uusia naapureita saatte? Hän vastasi, että toisella puolella on vainajat ( hautausma ja kirkko) ja toisella puolella anoppi ;)Hihiiiiiii:D

26 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihanaa, onnea!! Niin moni arvasi taikka aavisti, että näin siinä kävi! (itse en kyl olis arvannu, mutta moni mua ennen oli jo siitä maininnu)

Tui Tui kirjoitti...

Tää oli kyllä makee juttu! :))

Kesäkukka kirjoitti...

Onpa hienoja uutisia :)

Anonyymi kirjoitti...

Mie arvasin! Ihanaa Mammelille,saada esikoinen perheineen vierelle <3

Riitta kirjoitti...

Arvaus meni siis oikeaan , onnea ♥

Villiviini kirjoitti...

Onpa todella mukava uutinen. Onnea!

maiju kirjoitti...

Voi kuika mukavaa. Lämmin halaus!

Tuula kirjoitti...

Olipa ihana uutinen!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihana uutinen!
Ihanaista eloa ja oloa teille kaikille! Miten ihanaa, että mummu ja ukki asuu naapurissa, sitä ei voita mikään.
Kaikella on aina tarkoituksensa <3
-päivi-

Peurankello kirjoitti...

Oi, miten kiva juttu! Siitä on iloa ja apua molemminpuolin. Asuimme mieheni siskon perheen kanssa samaa taloa (kaksi asuntoa) monta vuotta ja ne ovat ihania muistoja.

Hannele kirjoitti...

Hieno juttu, onnea! Siinähän on perheellä sitten kivat naapurit molemmin puolin :D

minnamarika kirjoitti...

Voi Ihanuutta! Monta sukupolvea yhdessä ja erikseen. Siinäpä on hyvä kaikkien elää <3 <3

Irmastiina kirjoitti...

voi, miten ihanaa.

Mömmeli kirjoitti...

Asioilla on tapana järjestyä.. <3

emmi kirjoitti...

Voi, kuinka ihanaa! :) Ihana myös tuo tarinasi lapsuuden naapureista, varmasti saat nyt yhtä ihania muistoja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys täältä itäisestä Suomesta! Löysin blogisi viime kesänä ja olen ahkerasti seurannut sitä, saaden samalla voimaa omaankin elämään. Olen todella onnellinen sinun, perheesi ja uuden naapurisi puolesta. Meillä ei käynyt ihan noin hyvin: Remontoimme lapsuuskotini perheelleni asunnoksi. Viime kesänä naapuritalo/tontti kadun toiselta puolelta myytiin tarkoituksella ja tietoisesti meidän kaikkien kauhuksi psyykkisesti sairaalle miehelle, joka on himohamstraaja. Kaiken lisäksi miehellä on psyykkisesti sairas aikuinen poika, joka on väkivaltainen rikollinen (murtovarkauksia, pahoinpitelyjä, eläinrääkkäyksiä jne.)Ahdistaa ja pelottaa tämä tilanne. Myyjäosapuoli vain nauroi ja on hyvillään siitä, että muut joutuvat kärsimään. Emme iki maailmassa osanneet kuvitella, että joutuismme asumaan kaatopaikan vieressä taajama-alueella. Sairas naapurimme uhkasi polttaa meidän lähinaapureiden talot, jos jotenkin puutumme romunkeräykseen tai meluamiseen.
Voimia meile kaikille!
Birgitta

Anonyymi kirjoitti...

noinkohan se alma nyt rupee ravaamaan 2 talon väliä,kun molemmissa on tuttua porukkaa...mikäs sen suloisempaa,ite ainakin palkitsisin alman aina herkuilla,kun vaan näkyis.on se niin lutunen.terv.alma fani

PikkuBertta kirjoitti...

Voi,onnea teille kaikille...luulen että se naapuruus kyllä sujuu...ja on se kiva kun lapsenlapset ovat näköetäisyydellä.....jotenkin mulla kävi sellainen tunne ,että poikasi tai tyttösi siihen muuttaa.

Kivaa viikonloppua:)

tuksu kirjoitti...

Onnea! Jotenkin samaistun.... Meidän toiseksi sangon muutti meidän lähelle, ihanaa on!
tuksu

Hilma kirjoitti...

Voi miten ihanalta kuulostaa, onnea paljon !

Hymytyttö kirjoitti...

Mahtavaa...upeeta..!! Onnellista viikonloppua!

Leila kirjoitti...

Voi miten ihanaa johdatusta,elämä on välillä taivasta maan päällä.

Susanne kirjoitti...

Voi miten ihana uutinen! Onnea!
Mukavaa viikonloppua!

Sennie kirjoitti...

Ihanat naapurit!
Ekaa kertaa täällä, eksyin toisesta blogista, ihana löytää kristitty blogi<3

Anna kirjoitti...

Voi miten ihana asia! Iloitsen puolestasi vaikka olet virtuaalinen ystävä. KAIKKI ON MAHDOLLISTA, virtuaalinenkin on TOTTA! Iso halaus (=)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja iloa molemminpuolin ,mukava vävy sulla..:D