torstai 6. tammikuuta 2011

Hän se on


Viime postauksesta ei kaikille tullut selväksi, kuka se minun ystäväni on.......Kerron vielä vähän hänestä...Hänellä on omalaatuinen huumorintaju, jota ei aina ymmärrä. Toisaalta hän on ujo, mutta aina äänessä. Hän voi itkeä ja nauraa samalla hetkellä. Hän ei tykkää olla valokuvissa ja tämäkin kuva on napattu n. vuosi sitten, kun hän vähän kuopuksen kanssa hassutteli. Hän rakastaa lapsiaan, ukkoaan ja eläimiään :) Hän tykkää laiskotella ja surffailla blogimaailmassa. Myöskin hän on aikamoinen herkuttelia, suklaa on hänen intohimonsa....Nyt teidän pitäisi jo kaikkien tietää..... mammeli siis itsehän se korun ostaja on.....;)

Tulimme juuri isonsiskoni synttärikahvilta. Heillä on ihana koti järven rannalla. Alma oli mukana ja siskoni koirat Iita ja Aatu ottivat "serkkunsa" hyvin vastaan ja leikkivät sen kanssa koko iltapäivän. Nyt Alma on niin väsynyt, että kuorsaa mammelin vieressä lattialla. Huomenna työpäivä ja sitten taas viikonloppu JIPIIIIIIII:)
Posted by Picasa

12 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

hyvä kuva xD

Ahti kirjoitti...

Heti kyllä halaan tuota ilmestystä, jos kohdalle sattuu!

Mari kirjoitti...

Ihana Mammeli ;)

Hannele kirjoitti...

Tyylikäs! :D

Irmastiina kirjoitti...

hieno kuva mammelista.. Todella tyylikäs..:)

PikkuBertta kirjoitti...

Voi että,kuinka sait juksattua meitä poloisia....eipä siitä ystävä jutusta ois arvannu,et itsee mammelihan se on ittensä ystävä...niin sitä muuten pitääkin,välillä palkita itteensä:)

Johanna kirjoitti...

No onnistuitpa kyllä vedättämään! Mietin edellisessä postauksessa, että onpas siinä omalaatuinen ja suorasanainen ystävä ;D ;D. Nyt luin sen vielä uudelleen toisenlaisella ajatuksella sitten. Iän karttuessa välit tosiaan ovat alkaneet lämpenemään täälläkin tämän oman ystäväni kanssa :)

Heli kirjoitti...

Hih, arvasinpas! On tosi tärkeää olla ystävä ihan ittensä kanssa. Sillä sen tyypin kanssa sitä tulee oltua ihan koko elämä!!!

tuksu kirjoitti...

Ihana! Arvasin kyllä, kun kerroit, että syntymästä asti olette kulkeneet yhdessä :) Ihana! Kuvasi tässä postauksessa on todella HIENO:) :). Mun äiti varmaan sanoisi: "Nauraa naurismaan aidatkin" *nauraa*
Mukavaa päivää sinne
tuksu

kisu kirjoitti...

Ihana juttu! Ja kuvakin sun kamusta on kyllä hieno!

Hyvää alkanutta Vuotta!
-kisu-

Liisa kirjoitti...

Nyt kyllä onnistuit ihan täydellisesti vedättämään meitä , ainakin minua;):) Vai että Mammeli itse.*nauraaa hekottaa* no, itse kun ostaa, tulee ainakin mieleinen lahja.

Mammeli on kuvassa edustuskunnossa. oikein on tällännyt itsensä juhlakuntoon, huulipunaa ja kaikkea;)

Ihana postaus.

piitis kirjoitti...

Ed.post. ihana, koskettava, hauska:)
Niin sitä pitää, rutistaa itseään oikein kunnolla.

Olet oikein huulipunaakin laittanut:))

Talvista ja aurinkoista viikonloppua!

^_^Piitis