keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Hohoi Kirsi ja hyvän ystävänlahja ;)

Ensin haluan huhuilla sinne Etelä-Suomen suuntaan...jos lapsuuden ystäväni Kirsi satut tätä blogia lukemaan, pyytäisin, että antaisit sähköpostisiosoitteesi. Voitko lähettää sen minulle mammelisisustus@hotmail.com. Ilmoittaisin sinulle uuden osoitteeni. Sain tänään joulukorttisi ja siitä huomasin, että sinulla on Vilppulan osoite, mutta ei tätä nykyistä. Asumme siis tässä sinullekkin tutussa mökin pihapiirissä. Olisi kiva muutenkin vaihtaa kuulumisia:)
Niin ja sitten tämä "hullutus". Sain minäkin tämän Nomination-rannekkeen eilen. Se vähän leveämpi big-nimeltään. Ystävä, joka sen minulle valitsi ja osti sanoi, että tälläiselle big-tytölle sopii big-koru:) Ei en minä siitä loukkaantunut en, vaikka ystäväni on aika suorapuheinen. Meillä, kun on jo niin pitkä yhteinen historia. Lapsena olimme aika hyviä ystäviä, mutta nuorena ja nuorena-aikuisena välimme olivat melko viileätkin. Ystäväni ei oikein arvostanut minua ja aina vähätteli sanomisiani ja tekemisiäni. Usein myös häntä ärsytti ulkomuotoni ja hän ei oikein hyväksynyt minua sellaisena kuin olen.....
Kuitenkin iän karttuessa välimme alkoivat uudestaan lämpenemään. Ystäväni alkoi ymmärtämään minua enemmän ja enemmän. Hyväksyi puutteeni ja jopa pullean ulkomuotoni. Nykyisin ystäväni sanoo minulle joskus, että olet ihan Jees ja tykkään sinusta. Niimpä hän eilen meni ja osti minulle tämän korun ja enkelin siihen ensimmäiseksi palaksi ihan niin kuin minua suojelemaan matkalleni. Tämä on tavallaan minulle niin kuin pitkän ystävyytemme kunniaksi. No, ystäväni, kun on sellainen höpsö ja olemmehan tunteneet toisemme jo syntymästäni asti;) Hän kaikenlisäksi lupasi ostaa minulle lisää paloja tähän koruun, mikäli vain muistan elää ihmisiksi;) Tekin tunnette tämän ystäväni jo aika hyvin....

10 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Selvästikin ystäväsi tarkoitti suurensydämentyttöä.

tuksu kirjoitti...

:) Onnea uuden keräilyharrastuksen pariin. Mukavaa seurata, osuvatko seuraavienkin palojen hankinta samankaltaisiin :)
Mukavaa loppiaista :)
tuksu

Marge kirjoitti...

Sirkku sen asian sanoi...;)

Ihania postauksia tänne tullut:) Hauskoja ja kodikkaita ja aitoja!:)

Minulla alkoi neljän päivän vapaa, ihanaa!!:))Lepo tulee tarpeeseen, tosin pieni remontti on edessä..;)

Kirjoittelemisiin...:)

HALI!!!!<3<3

Marge

Heli kirjoitti...

Siis.. tarkoititko että ostit korun itse? Vai ymmärsinkö asian oikein? Että olet sinut itsesi kanssa ja sellaista. Ainakin tuo kertomus voisi sopia sellaiseen... jos me kerran tunnemme ystäväsi aika hyvin.. tai sitten se on Vaari! <3 Kerro nyt hyvä Mammeli!!!

Heli kirjoitti...

Siis.. tarkoititko että ostit korun itse? Vai ymmärsinkö asian oikein? Että olet sinut itsesi kanssa ja sellaista. Ainakin tuo kertomus voisi sopia sellaiseen... jos me kerran tunnemme ystäväsi aika hyvin.. tai sitten se on Vaari! <3 Kerro nyt hyvä Mammeli!!!

Heli kirjoitti...

Oho, tuli kahteen kertaan.. No nyt huomaat että olen utelias tietämään! =D

Irmastiina kirjoitti...

Ihanasti kirjoitettu!!!!
Eikö ole mukavaa, kun on tuollainen ystävä, minulla myös alkaa pikkuhiljaa välit lämpeämään ystäväni kanssa. Alkaa myös hyväksymään muotoni ja muut omituisuuteni...pitääpä lähteä ystävän kanssa kaupoille, josko saisin myös koruuni tuollaisen enkelin......... siis jos ymmärsin kirjoituksesi oikein..:)

Irmastiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
seijastiina kirjoitti...

Ihana postaus, toivon että saat yhteyden ystävääsi ♥
Kaunis kuva risuaitoineen pihamökistä, kuin ennen vanhaan.
Upeat on nuo rannekkeet, ihanat ♥

Mukavaa loppiaista!

Olivieno kirjoitti...

Paras ystäväsi on kahden käsivarren välissä. Halit hänelle siis! Minusta tuo nominationkoru on hyvä keksintö. On niin helppoa ostaa lahjaa anopille, kummitytölle ja tyttärelle, ja lahjasta saa juuri omanlaisen kun valinnan varaa on niin paljon.