tiistai 4. tammikuuta 2011

Kylmyyden karkoitukseen


Meidän ulkomittari näyttää -23 astetta ja ulos en tänään enää naamaani laita. Tässä kollaasissa on eväät mammelin kylmyyden karkoitukseen. Takkatuli, sauna, kynttilät ja kuumakahvi :)

Vaari se joutuu nenänsä vielä ulos pistämään, kun hakee kuopuksen junalta. Tyttö oli veljensä perheessä lomailemassa. Tuntuu niin kivalta, kun heillä on niin läheiset välit. Akselikin oppii pienestä pitäen tuntemaan hyvin kummitätinsä:) Vanhempi poikakin tulee yöksi meille, kun on töissä iltavuorossa ja asumme hänen työpaikkansa ja asuntonsa puolessa välissä. Äiti laittaa ruuan valmiiksi ja jälkkäriksi pannaria, kun poika tulee töistä. Kyllä se elämä opettaa...ennen kotona asuessa pojat usein narisivat ruuasta, nyt kelpaa kaikki mukisematta:)
Posted by Picasa

10 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi miten ihanalta kuullostaa =)
Meillä kans ollaan niin paljon tekemisissä toistemme kanssa, että serkuksetkin ovat kuin sisaruksia, mutta se on niin mukavaa, kun on aina joku läheinen jonka kanssa olla ja puhua.
Mukavaa loppiaista!
Minä lähden huomenna siskoni luokse Ouluun ja siellä on ensimmäisen lapsenlapsemme ristiäiset.
-päivi-

PikkuBertta kirjoitti...

Hyvät on sulla eväät kylmänkarkoitukseen. Kun palaa töistä päiväkodin pihalta,niin kylmän karkotukseen on sauna parasta ja takkatuli.Mut toisaalta,harvassa ammatissa ulkoilusta maksetaan.hih,hih.

Pau kirjoitti...

Oikein houkuttavat kylmänkarkottajat. Itse sain vinkin tutulta kiinalaiselta tohtorilta, jolla käyn akupunktiossa käyttää joka aamu pienen palan kanelia (tai inkivääriä). Vilukissa jaksaa hämmästyttää häntä aina.

On mukavaa, jos läheiset välit säilyy läpi elämän eri vaiheiden.

Hannele kirjoitti...

Kyllä noilla eväillä kelpaa pakkasia pidellä :)

tuksu kirjoitti...

Ihanat konstit pakkasen karkoitukseen :)
Ja niin on...ronkeloinnit ovat poissa, kun lapsoset äidin lihapadan ääreen saapuvat :) ja moni muukin asia, joka heillä lapsuudessaan tökki :) sen olen minäkin merkille pannut.
Mukavaa pakkaspäivää sinne
tuksu

Johanna kirjoitti...

Ihania kylmyyden karkottajia sinulla!

Tylsiä nuo pakkaset kyllä! Auto jäässä, ja pikkuneidin kanssa ei kovilla pakkasilla voi kauan ulkoilla. Tympii. Meillä onneksi nyt tänään kuitenkin "vain" -14 astetta.

Susanne kirjoitti...

Kiva kuvakollaasi!
Samoja kylmyydenkarkoittajia olen käyttänyt ja hyvin ovat toimineet!:)
Nyt siellä näyttää pakkanen hieman laskeneen. Toivottavasti ei kiristy taas!

Eloise kirjoitti...

Niin... elämä opettaa :). Meiltäkin yksi nuori nainen lähti maailmalle, moneen otteeseen haaveili, että sitten kun hän asuu yksin, niin hänen kaapistaan löytyy vaan kaikkia herkkuja ja ihanaa ruokaa...Listasi aina oikein mitä siellä tulee olemaan ja mitä täältä puuttuu. Nyt, puolitoista vuotta myöhemmin, ääni on toinen. Kun hän tulee kylään, jääkaappi aukeaa ensimmäiseksi..." voi ihanaa, täällä on kaappi täynnä ruokaa...mulla on vaan margariinia...saanks mä syödä näitä" Ja pitää puhetta näille nuoremmille..."te ette tiedäkään, miten hyvin teillä on asiat, kun on ilmaista ruokaa kaapit täynnä..." Siperia opettaa, vai miten se menikään ;).
Mulla on tuossa tulossa ihanaa lämmikettä, päiväkodin pihalta kun tulin palelemasta... Mies keittää teetä. Tyttäreni osti Caffi kaupasta joululahjaksi hänelle Misteli nimistä teetä, sisältää kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja pippuria. On muuten erittäin hyvää Palellukseen! Voihan hyvin, äläkä palellu <3.

Eloise kirjoitti...

siis kello on jo kahdeksan, mutta tulin kaupan kautta pitemmän kaavan kautta kotiin, enkä ole päiväkodin pihalta hankitusta syväjäästä oikein vielä lämmennyt.... tämä lisäselvitykseksi :).

Liisa kirjoitti...

Ihana koru!!