sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Piristyihän se mammelikin :)

Aamupäivällä herätessäni päätin, että tänään en mököttele, kun se on niin raskasta puuhaa;) Imuroin ja laitoin joulukoristeita pois. Vaari teki lumihommia ja alkoi katselemaan vaihteeksi urheilua töllöttimestä;) Kyllähän minäkin urheilua tykkään katsoa, mutta kohtuus kaikessa. Vaarin tuntien en viitsinyt edes ehdottaa Pajutilalle menoa....siispä päätin kilauttaa pojallemme:) Hän oli töissä ja mammeli kun asuu hänen työmatkansa varrella ( työmatka 80 km/sivu) poika otti äitinsä kyytiin ja vei mennessään:) Tampereelta haettiin hänen kultansa ja sitten poika vei mammansa Kodin Anttilaan ja Pajutilalle.
Pajutilan ladossa on kaikenlaista sisustusjuttua, tänään ostin sieltä pienet linnunpöntöt.
Huokasin syvään, kun pääsin taas ihailemaan kaikkea kaunista:)

Paljon en ostoksia tehnyt, vaikka kaikki oli -30%

Huomenna esittelen ostokseni...löysin jotain, mitä olin kauan hakenut.....
Usein tykkään käydä haistelemassa ja saamassa uusia ideoita Kivimäen sisustukseen. Näin tämä mummu rentoutuu;)
Pojasta polvi paranee...ihanaa, kun 25 -vuotias poikamme ja hänen kultansa tykkää sisustaa. Poika itse remontoi oman kolmionsa alusta loppuun ja nyt he murunsa kanssa sisustavat sitä kauniiksi. No, kyllä se Vaarikin sitten innostuu, kun kevät aurinko paistaa....nyt se on vaan vähän jäässä;)

Huomenna jaksaa taas hoidella uusin voimin lapsosia töissä, kun on saanut tehdä jotain mukavaa:) Mukavaa viikkoa teille kaikille ja TERVETULOA uudet lukiat:)

6 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Kyseinen pajutila on kyllä valtavan ihana paikka, siellä tulee "ähky" kaikesta kauniista ja silmää hivelevästä tavarasta. Nytpä sinne siis kannattaisi suunnistaa,kun sielläkin on ALE!

P.s. urheiluhulluja vaareja on vähän siellä sun täällä, täälläkin yksi... koitetaan kestää!

tuksu kirjoitti...

Ajattele, Mammeli, tuo Pjutila on meitä niin liki, mutten sinne ole vielä muka päässyt...jotenkin sitä arastelee paikkaa siksi, että kuinka on kaikki kallista:/
kirpparit on ne mun juttu enämpi, vaikka olen itselleni luvannut, että kyllä mää sinne Pajutilalle vielä meen joskus. Miniäni on hyvä ottaan mua kyytiin, hän on sellainen intohimoinen ja hyvä sisustaja :)
Mukavaa viikkoo sinne
tuksu

Eija kirjoitti...

Heippa, kyllä tuo Pajutila on ihana paikka. Siellä rentoutuu katsellessa kaikkea kaunista. Nyt pitkästä aikaa kävin minäkin siellä talvella. Mukavaa työviikkoa sinulle ;D

Liisa kirjoitti...

Hyvä Mammeli!

Ihanuuksia tuo talo pullollaan. Minä kans vieraistan sisustusliikkeitä juuri niiden törkeiden hintojen takia. Nettiputiikit on eri juttu, niissä on edullisestikin ja kun bongaa sen toimituskuluttoman ajan, niin saa aikas halvalla.

Mutta sisustusputiikit on ihania fiilistelypaikkoja ja inspiraation ja ideoiden lähteitä.

Liisa kirjoitti...

Mammalille piti tulla vielä vastamaan kaniasiaan, että meillä ei kani ole häkkieläin, vaan vapaana yhdessä huoneessa, häkin ovi on auki , että pääsee sinne pissa-astialle ja ruokailemaan:)

Kania ei kai saisikaan häkissä jatkuvasti pitää. Ja kun kani on irrallaan, se on hyvin sosiaaalinen kaveri, ainakin meillä puskee jalkoja ja nuolee kättä, ja perässä tulla kipittää:)

Irmastiina kirjoitti...

Miten ihana kauppa... samalla lailla mäkin rentoudun... jaksaisin sisustusliikkeitä kiertää vaikka kuinka..:)