maanantai 4. lokakuuta 2010

Syksyn tunnelmia


Syksy saapui suussasulavin sienin. Pihlajat pilkoittavat punaisina puissa. Lehdet leviävät laajalle luontoon. Kanervat kaunistavat kotien pihoja. Kynttilät koristavat kauniisti kipoissa. Takat tuvissa tunnelmaa tuo. Syksyn sato sulattaa sydämet. Luotu luojalleen laulaa.

Viime postaukseeni sain ihania kommentteja ja niistä tuli tosi hyvä mieli. Alussa, kun blogia aloittelin, ajattelin, että millaisena haluan sen pitää ja mitä siinä kerron. Nyt huomaan, että siitä on muodostunut sellainen, kuin olen. Tyyli on vapaa, ei huoliteltu, ei siisti, ei viimeisen päälle harkittu, vaan kerron siitä mikä milloinkin tuntuu olevan sydämellä. Tämä on tavallaan päiväkirja ja haluan sen kuitenkin pitää positiivisena, mutta kuitenkin aitona. Kiva, kun jaksatte lukea tätä ja kommentoida, se jos mikä tekee tästä niin mukavaa:) KIITOS!
Posted by Picasa

13 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Mammeli: Sun blogin on niin ihana! Ja juuri tämä päiväkirjanomainen kerronta on niin aitoa, lämmintä, ja sitä lukiessa tulee hyvä mieli.
Kiitos sinulle tästä ihanasta blogistasi! Kirkossa saa jokainen käydä! ei se ole tekopyhää. (huomaan, että taidan minäkin kaikki kirkkoreissuni kertoa :)
Mukavaa syksyn odotusta sinne!
tuksu

Heli kirjoitti...

Aitous on ihan parasta. Tykkään kovasti lukea näitä leppoisia juttujasi. Aina hauskasti laitat noita "mutta mitä, kukas se tässä on?" -juttujasi Almastakin. =)

Olen muuten alkanut miettiä vuohien sijaan sittenkin lampaita meille. Onko lampaat miten seurallisia? Tottuisikohan ne vaikka suurempaankin määrään lapsia..? Onko ne sillä lailla käsiteltävissä että lapset vois niitä silitellä ja paijailla..? Ja pari tärkeää juttua vielä: miten paljon tilaa/laidunta kaksi lammasta vaatii? Entä miten paljon ne kakkii... siis että onko sitten koko tienoo papanaa täynnä... jos ne vaikka tuossa pihan perällä olisi jossain kohtalaisen kokoisessa aitauksessa..?

mallamarja kirjoitti...

Hei! Blogissasi on kiva vierailla, Blogisi ympärillä kaikki on kaunsta ja kotoisaa. t. mallamarja

maija maitoparta kirjoitti...

kiitos positiivisesta blogista!
Täällä on mukava käydä!:)

Marianne kirjoitti...

Minustakin täällä on aina niin kovin kotoinen ja lämmin tunnelma,
-joten jatkathan samaan malliin :)

Krisse kirjoitti...

samat ajatukset omasta blogista....

Irmastiina kirjoitti...

Hei Mammeli.
Sun blogisi on juuri sellainen, jota on mukava lukea... jatka samalla lailla...:)
toivon, että saan blogistani edes vähän samanlaisen kuin tämä sun blogisi on...

Krista kirjoitti...

Juuri tuo päiväkirjanomaisuus ja aitous viehättää tässä sinun blogissasi. Löysin tänne ihan "vahingossa" jokin aika sitten ja ihastuin heti. Jatka vaan samaan malliin =)

Riitta kirjoitti...

Juuri tuo positiivisuus ja arkielämän tarinat ja tapahtumat ovat syy miksi tänne "lämpöiseen" blogiin on kiva piipahtaa !
Iloista viikkoa sinulle!

Johanna kirjoitti...

Ihania syksyisiä tunnelmia!

Minäkin pidän blogisi aitoudesta ja lämminhenkisyydestä! Ihanaa seurata sinun ja perheesi elämää :)

Johanna kirjoitti...

Niin, piti vielä lisätä, että pidän myös huumoristasi :D

Susanne kirjoitti...

Ihana syksyinen kuvakollaasi!

Minä pidän myös todella paljon blogistasi juuri sellaisena kuin se on! Ihana blogi jonka postauksista tulen aina iloiselle mielelle. Blogistasi välittyy lämminhenkinen, huumorintajuinen ja aito ihminen.
Kiitos ihanasta blogista Mammeli Ystäväni!

Anonyymi kirjoitti...

Tää on tosi kiva blogi ,jatka vaan samaan tyyliin..Käyn kurkkaamas harva se päivä ..:)T.M-L