lauantai 30. tammikuuta 2010

Kirppislöytöjä löhölauantaina

Kävimme tänään lähikirppiksellä siivoamassa omaa pöytäämme ja sieltä mukaan "halusi" välttämättä tulla tämä krusifiksi ja pikkupiianpeili :) Molemmista tykkään kovasti :) Isäntä saa krusifiksin ja murkku piianpeilin.
Tänään on siis löhölauantai syön pähkinäsuklaata ja katson euroviisuja. En siis tee mitään järkevää. Kävimme syömässäkin ulkona ja iltapalaksi uunissa hautuu itsekseen riisi-ohrapuuro. Huomaatteko kun maljakossa on lampaankuva, sain sen tallin omistajilta( Hilman ja Helmin talvitallin) jouluna.

No, mitkäs nämä sitten on....? Kivimäen isäntä törmäsi näihin sauvoihin kirppiksellä ja muisti, että olen joskus heikkona hetkenä puhunut sauvakävelystä:) Ostikohan hän nämä minulle, että pienenisin vähän vai rakkaudesta ja ajatuksesta, että pysyisin hänen rinnallaan mahdollisimman pitkään...siinä vasta kysymus :D Kun nyt vielä ottaisin ne käyttöön, mutta kun kotona lämpimässä on NIIN paljon mukavampaa...no katsotaan:)

11 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihana lammasaiheinen maljakko. Kerailin yhdessa vaiheessa kaikenlaista lampaisiin liittyvaa, nyt olen jo piilotelut niita. Pitaisikin kaivella ne taas vaihteenvuoksi esille.

LeenaJohanna kirjoitti...

Heips Mammeli!

Käyhän piipahtamassa blogissani. Sielä on jotain sinulle kuuluvaa.

Johanna

satujacobsen kirjoitti...

Onpa kiva kun löysit piianpeilin.Minulla on veljeni kouluaikoina tekemä vielä hyvässä kunnossa.Taidan vain maalata sen valkoiseksi.Minunkin herkkua on pähkinäsuklaa..ei vain nyt löydy kaapista.kääk

Hannele kirjoitti...

Mullaki kahet kävelysauvat oottais eteisessä mutta aika vähälle käytölle on jääneet: toisia on käytetty yhesti, toisia ei ollenkaan :D

mimmuli kirjoitti...

=) Uusia kivoja postauksia tänne tullut niin paljon. Voi nuo teikkarit oli sitten kivoja..itselläni on tallessa myös. suosikista sinne sitten leikeltiin kaikkea.se oli vain must have juttu.En tiedä onko niitä enää? Olen avannut uuden blogin.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Tänäänkin olisi mukava ulkoilusää kävelyttää keppejä muutama kilometri ... mutta kun tuo soffanurkka on niin paljon kutsuvampi :) Eilenki meinas ruoka jäädä tekemättä kun innostuin neulomaan tulevalle vauvalle hahtuvapöksyjä .. kolmet pienet sain valmiiksi.. ja pappaki sai ruokaa hät hätää..hih.
Aah.. miulla kukkii hiukan tuo kateudenkukka .. mulla kun ei oo taitoo eikä silmää löytää kirppikseltä ikinä yhtään mitään .. sit kateellisena ihastelen toisten kivoja löytöjä... vesi herahti kielelle kun näin tuon suklaan... terkkuja t. hanne

Susanne kirjoitti...

Lauantaipäiväsi kuulostaa oikein mukavalle. Välillä on mukava olla vaan tekemättä mitään järkevää.
Kyllä nuo sauvat on selvästi rakkaudella ostettu. Kävitkö jo kokeilemassa niitä?

Anastasia kirjoitti...

Hei, minulla on lapsuudestani tallessa tuo sama piianpeili! :)

Kris kirjoitti...

Hienoja löytöjä taas :)
Näin meidän kirppiksessä piianpeilin perjantaina. Mutta se oli vaaleanpunainen ja en jaksaisi millään maalata sitä ;) Täytyy miettiä vielä ostanko... jos ei joku muu ole jo vienyt sitä...
Tulppaanit ovat nyt aivan ihania!
Kukkavaasi söpö, muistuttaa sinua joka päivä lampaista ja kesästä :)

Teija kirjoitti...

Iiik, mulla ja siskolla oli pieninä prikulleen samanlaiset piianpeilit! Nostalgista!! Mihinkähän lie aikojen saatossa joutuneet..

malla kirjoitti...

meilläki on tuo ihana samainen krusifiksi...kirpparilöytöjä:)