perjantai 29. tammikuuta 2010

Perusperjantai


Lasikuistista on tämä kollaasi. Talvellä täällä ei tule paljon oltua, mutta kesällä enemmän. Seinillä on Martta Wendelinin kuvia, vanhasta ikkunanpokasta tehty peili ja jotain muuta pientä. Nallet ovat vanhoja, isännän ja minun sekä kirpputorilta ja huutonetistä hankittuja. Kuistilla oleva sivustavedettävä on silmäteräni, joka on ostettu Mirantikista Kangasalta.

Onneksi alkoi viikonloppu:) Olen ollut ihan väsähtänyt tämän tammikuun, joten ihanaa kun helmikuu alkaa. Toivon mukaan piristyn, kun aurinkokin alkaa näyttäytymään....siis toivotaan, että aurinko armas tulee iloksemme. Tämä ilta löhöillään,syödään murkun ja hänen ystäviensä tekemiä tacoja ja lopuksi nougat suklaapatukka jälkkäriksi:) Murkulla on kaksi ystävää yökylässä ja pitävät kuulemma "tyttöjeniltaa". Iltaan kuuluu ihon ja kynsien hoitoa, saunomista, herkuttelua ja singstarin laulamista. Me kai ukkelin kanssa ollaan reporankana ja kuunnellaan tyttöjen hihitystä aamuyöhön asti:)

Mukavaa viikonloppua, rentouttavaa sellaista toivoo MaMMeli
Posted by Picasa

10 kommenttia:

heini kirjoitti...

Hei. Tulin vastavierailulle blogiisi. :)
Kaunis maalaistalo teillä, ihanaa sisustusta, ja paljon kauniita yksityiskohtia. <3 Ja niin suloisia eläimiä. :)

-Heini-

Katja kirjoitti...

Rentouttavaa viikonloppua sinnekin!

Kris kirjoitti...

Ihania kuvia:)
Hyvää viikonloppua sinullekin!

Tirriliisa kirjoitti...

:):) Oikein mukavaa viikonloppua! meillä tyttö lähti myös yökylään singstar kainalossa. Toivottavasti väsymyksesi pikkuhiljaa postuu kun valo lisääntyy ja pakkaset hellittävät.

Tuula kirjoitti...

Oikein hyvaa viikonloppua!

Ihanaa kun tama pitka tammikuu on lopussa. Viikonloppu tekee teraa.

Meilla syotiin tacoja ja tortilloja viime viikonloppuna, kun opiskelija oli kaymassa kotona :).

Mullakin on muuten tuollainen ikivanha nalle jossakin. Jos oikein muistan, niin se ehka on Suomessa...

malla kirjoitti...

kuistit on ihania!!!ja teillä on todella kodikas kuisti.meillon kans aika iso mutta se on kylymä,eli se herää eloon lämpimien myötä:)ja seinät on tietty vaaleanpunaset;)

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana kuisti inanine yksityiskohtineen. Kaunis on kotinne. Meillä on myös kuisti mutta aika pikkuinen. Sielä on nyt yhtä kylmä kun ulkonakin eli kesällä sielä tulee istuskeltua ja kahviteltua.

Wilhelmiina kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua :) Ihanat on nallet -pidän erityisen paljon :)

Susanne kirjoitti...

Kaunista on kuistillanne.
Meilläkin yksi tuollainen vanha nalle asustaa, miehen lapsuudenaikainen. Niin söpöjä nuo nallet on että niitä meille saisi muuttaa enemmänkin:)
Sama täällä, aika väsähtänyt olen tammikuun ollut. Toivottavasti helmikuu tuo pirteämmän olon tullessaan meille kummallekkin ja kaikille muillekkin väsähtäneille! Rentouttavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Kiva kollaasi! Rentouttavaa lauantai-iltaa!