lauantai 13. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivää

Nämä kaikki sydämet on teille blogiystäväni. Olette tehneet tästä harrastuksestani mielenkiintoisen ja mukavan:) Olen saanut täältä muutaman uuden ystävän, joiden kanssa pidämme jo muutenkin yhteyttä. Kiitos ja iso halaus teille kaikille!
Tämän sydämen välityksellä tahdon toivottaa hyvää ystävänpäivää ystävälle, jonka kanssa sain kasvattaa yhdessä lapsiamme. Sinulla on samanikäiset lapset kuin minun kolme vanhinta ja meidän lapset olivat kavereita lapsina. Usein oli helpompaa laittaa rajoja lapsille yhdessä, kun meillä oli samanlaiset arvot. Kasteessa olimme jo saaneet samat etu ja toiset nimet;) Saimme myös yhdessä elää uskonelämämme ensiaskeleita. Kiitos, että olet jaksanut olla ystäväni, vaikka olen niin laiska pitämään yhteyttä. Olet minulle tärkeä!
Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää. Minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään... tätä laulua laulaa pienempi lastenlapsistani ja saa mamman hymyilemään, ilon kyynel silmässä. Rakkaille pojille, mukavaa ystävänpäivää!

Tämän suloisen sydämen, jonka sisällä on suklaata sain ystävältä, joka on luotettava, rehellinen ja sydämellinen, KIITOS sinulle ystävyydestäsi <3>
Tämä ystävänpäiväkorttin lähetän näin bloginvälityksellä kahdelle elämäni ensimmäisille ystäville. Rakkaat sisarukset, joista toinen asuu Orivedellä ja toinen Porissa. Olette tärkeitä minulle, vaikka olen saamaton pitämään yhteyttä. Melkein päivittäin muistelen hauskoja hetkiä kanssanne. Lapsuudessa saitte minut tuntemaan itseni tärkeäksi ja sain kanssanne kokea, että minusta välitetään. Muistot elävät niin kauan kuin mekin:) Kiitos elämänikäisestä ystävyydestänne<3


Ystävyys on yhteistä työtä kumpikin antaa ja saa. Ystävyys on yhteistä työtä Jumalan antamaa! HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ kaikille<3

17 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Kauniisti olet muistellut Ystäviäsi.

Kaunista ja Suloisesta Suloisempaa Ystävänpäivaa ja Laskiaista sinulle toivotan:)

Tuula kirjoitti...

Oikein hyvaa ystavanpaivaa sinne sinullekin!

Susanne kirjoitti...

Ihana sydänkollaasi!
Hyvää Ystävänpäivää!

Vekarus kirjoitti...

Iloista ystävänpäivää sinulle ja perheellesi!

piitis kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!!!!!!

^_^Piitis

Ida Maria kirjoitti...

Oikein ihanaa ystavanpaivaa myos taalta!!!!!
<3

Tarja S kirjoitti...

Lämmintä ystävänpäivää Mammelille ja perheelle!

Possumamma kirjoitti...

♥Sydämellistä Ystävänpäivää!♥

Marge kirjoitti...

Niin kaunis ja koskettava postaus, aitoa elämää!!

Hyvää ystävänpäivää ystävälle!:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Mukavaa Ystävänpäivää täältä Lapistakin!
Tykästyimme mieheni kanssa, pari postausta alempana olevaan, ihastuttavan näköiseen saunaanne.
Meillä on tarkoitus tehdä tämän kevään aikana saunaan ja pesutiloihin remontti. Koska teidän saunan malli on samanlainen kuin meillä, niin meitä (tai varsinkin miestäni) alkoi kiinnostaa teidän saunan mitat, erityisesti lauteet: syvyys, leveys ja korkeus.Mitä puuta on seinät ja lauteet?
Olisimme kiitollisia, jos voisitte vastata tähän.
Olisi kiva nähdä pesuhuoneestannekin kuvia, sattuuko sekin olemaan yhtä "identtinen" kuin saunatkin ovat ;)

Yst. terveisin Eija

Anastasia kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivää!

Wilhelmiina kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!

MaMMeli kirjoitti...

Hei Eija!

Meidän saunasta näät lisäkuvia, kun katsot sivunalaosasta tunnisteet ja klikkaat syksy. Lauteet ovat muotoiltua tervaleppää. Tähän hätään ei ole mittoja, mutta ilmoittelen ne myöhemmin :)

siirisofia kirjoitti...

Lämmin Ystävänpäivähalaus sinulle MaMMeli!

Olivieno kirjoitti...

Kauniita sydämiä! Hyvää ystävänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana kortti. Ei ole mitenkään itsearvo, että sisarukset ovat myös ystäviä. Olet onnekas, että sisaruksesi ovat myös ystäviäsi :)

Onnellista ystävänpäivää!
Paula

Unelma kirjoitti...

Tervehdys Mammeli, täällä mamma. Käyn lukemssa blogiasi, mutta harvoin kommentoin. Eilen virkkasin niin innolla sytopipoa, etten ehtinyt blogeihin surffailemaan.
Hyvää kevättä sinne Kivimäkeen.