torstai 28. tammikuuta 2010

Alakerran aulaTämä kollaasin tein alakerran aulasta. Kaikenlaista tilpehööriä on sielläkin. Tykkään kovasti tästä aulan tapetista ja lattia on laminaattia, pähkinää väriltään. Huutonetistä olen huudellut noita sydämiä.

Olen ollut aika väsynyt tämän tammikuun, onneksi huomenna on perjantai ja ensi viikolla alkaa jo helmikuu :) Varmasti senkin takia väsyttää, kun töissä emme ole päässeet ulkoilemaan kovan pakkasen takia. Lapset ovat sitten aika rauhattomia ja normaali päivärytmi kärsii. Olin tänään iltavuorossa ja yksi lapsi sairastui nyt illalla, oksensi ja valitti korvaansa. Paukut on nyt vähissä mammelilla, huh. Isännällä on alakerrassa srk miestenpiiri kymmenkunta ukkelia juttelee, juo kahvia ja laulaa. Hih...aika sekakuoro :)

10 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voimia! Onneksi huomenna on jo perjantai!

Sari kirjoitti...

Heiiii... Mun blogissa on sulle ylläri, käy kurkkaamassa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sekakuorossahan on sitä "linja-auto"tunnelmaa ! Kodikas kollaasi. Varo vaan .. yks päivä mie oon ovellas tyrkyllä kyllään :-)
t. hanne

Tirriliisa kirjoitti...

Ihanan näköistä! Meiltäkin löytyy noita kaksiosaisia sydämiä, olen vallan ihastunut niihin.
Tammikuu tuntuu menneen tosi vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä. Kiirettä ollut töissä ja muutenkin. Toivottavasti helmikuussa hieman helpottaa ja huhtikuussa onkin vähän lomaa.

PikkuBertta kirjoitti...

Tutulle tuntuu päivän kuvaus töistä.Me kyllä on käyty pikku pyrähdyksellä lasten kanssa ulkona aamupäivällä...no..iltapäivällä mie olenki jo "eläkkeellä",joten en tiijä mikä hulina siellä on.
Ihanaa...mieskuoro...omassa kodissa...jee,saispa kokea saman...

Tsemppiä vielä huomiseen ja lepäilehän sitten viikonloppuna:)

Sari kirjoitti...

Siis aivan mielettömän kaunista <3
<3 tapetti on ihana <3

Kris kirjoitti...

tammikuu on varmaan monella sellainen väsymyskausi.
Joulun hössötykset vie voimia ja talviuni on paikallaan. Kyllä sinäkin piristyt nyt kun päivät pitenee ja valoa on enemmän.
Mnäkin olen ollut tosiväsynyt ;)

Hyvää viikonloppua sinulle!

Hannele kirjoitti...

Ihania yksityiskohtia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mammeli!
Mukavaa kun olit löytänyt blogini! Katselin sinun blogisi tarkkaan läpi ja tämä on sitten oikein hyvän mielen blogi:)!
Niin kivoja juttuja ja romanttisia kuvia! Minulla on myös tuollainen ihana murkkuneito kotona, joka aina ihmettelee näitä äidin "mummohommia"...Huomasitko muuten, meillä on samanlaiset tuollaiset valkoiset hapsuiset lampunkuupat :)
Mukavaa viikonloppua Sinulle!

Mannapuuro kirjoitti...

MOIKKAMOI!
minä olen taas täällä..voitko uskoa? :) Ihania juttuja täällä taas :) Nuoruusmuistoja ja viime viikonlopusta ihania ulkokuvia lapsista :) Myös tuon herkun resepti, otan sen heti talteen..
Mannapuuro