keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Lisää näkymiä Vitikkalan kartanosta











Lisäsin vielä muutaman kuvan tiistai-päivän reissusta. Suunnitelmissa on äidin ja siskon kanssa joku lauantai lähteä Keski-Suomen sisustusliikkeitä koluamaan. Reissu aloitettaisiin Täältä Vitikkalan kartanosta.

7 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Voi että miten ihania putiikkeja.
Ihania tyynyjä tuossa...olen semmonen tyynyihminen. Itse kun niitä väsäilen ja täällä kotona on mulla tyynynjä aika mukavan paljon esillä.
Ihania puisia hyllyjä jne...
Joskus kesällä olis kiva lähtee vähän kauemmaksikin kiertelemään putiikkeja. Tampereen seudun putiikit on jo tuttuja. Kivaa reissua teille!

Anni kirjoitti...

Viime syksynä kiertelin Keski-Suomen sisustusliikkeitä. Ihania liikkeitä löytyy. Kävin tuolla Vitikkalan kartanossakin ja joutiin siellä miehen kanssa ihanat pullakahvit. Leipovat itse ja on todella hyvää.

tinttarus kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia!!!
Kummasti sisustuskärpänen pörisee pään ympärillä näin heti joulun jälkeen....kevät valtaa mielessä paikkansa ja saa pään nyökyttelemään ihanille sävyille.....
PAkkasen paukkuessa 23 asteessa toivottelen sinulle mukavaa loppiaista!

Sari kirjoitti...

Voi miten ihania sisustus juttuja siellä!!!!! Voi kun pääsis itsekin <3<3

Nina kirjoitti...

Voi apuva millaisia kuvia <3
Vallan täällä innostuin kovasti,että pääsisin sinut tapaamaan....<3 Melkein kiljahdin ilosta =D Myllymuksuilta ostan lähes kaikki kankaat tyttären vaatteisiin...jotakin iinultakin :)

Helmi Nainen kirjoitti...

Oi, kaikkea aivan ihanaa!! Pääsisipä joskus!

Jossu kirjoitti...

Houkuttelevan näköinen paikka... toivon pääseväni joskus tuolla käymään.