sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Mukava ilta

No, tässä tämä komisario Koskinen alias Pena nyt sitten on. Eihän se Pena nyt enää samanlaisia vilunväristyksiä saanut aikaan, kuin silloin 15 kesäisenä, mutta kyllä häntä ihan ilokseen katseli;) Hyvin sopi osaansa Koskisena ja muuten näytelmä oli hyvä. Enemmän kuitenkin mieleeni on komediat ja musikaalit. Teatterin väliajalle olimme tilanneet kahvit suussasulavilla leivoksilla.

Tämä kuva on Viikinkiravintola Haraldista, jota voin suositella kaikille. Ruoka oli ihanaa! Söin sitä haaveilemaani villisikaa, joka oli hyvää, jälkiruuaksi vaniliavanukasta lakkahillolla ja mukana kaurakeksi kermavaahdolla sekä suklaakastikkeella, nam...:) Kun harvoin käy huvittelemassa ja mukavassa seurassa on se rentouttavaa.

2 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä tuo Pena on komia vieläkin,hih,hih.
Kiva että iltanne on onnistunut:))

Mukavaa työviikkoa:)

Olivieno kirjoitti...

Kovasti olen kuullut kehuja tuosta näytelmästä, tekisi mieli mennä sitä itsekin katsomaan. Haraldissa olen käynyt muutaman kerran, kivaa siellä on omanlainen sisustus tarjoilua ja astioita myöten, mutta ruoka on ollut pettymys. Onneksi teillä oli mieleistä, ehkäpä siellä on kokki vaihtunut ja voisin mennä muuttamaan mieltäni...