perjantai 8. tammikuuta 2010

Perjantain höpinät


Viime syksynä otetussa kuvassa meidän murkku loikkaa...
Tulevaisuuteen vai minne? Meillä on sitten ihana murkku, järkevä ja omilla aivoilla ajatteleva, ainakin toistaiseksi:) Rauhallinen, rohkea ja rakas.


Tänään olin iltavuorossa töissä, kun tulin kotiin murkku teki kananmunaleipiä ja ukko-kulta keitti kahvit. Ihanaa, mammeli olikin ihan poikki, kun oli kokonaista kaksi päivää töissä:)


Tämä ilta menee kutoessa tossukoita ja katsellessa telkkaria. Täytyy myös silittää huomiseksi hautajaisvaatteet. Menemme serkkuni hautajaisiin Espooseen huomenna ja on varmasti raskas päivä. Hän oli vanhin meistä serkuista ja kuoli 65-vuotiaana. Minä olen taas serkuista nuorin ja minua serkut aina lellivät lapsena. Toisaalta minua ei otettu aina mukaan, kun isommat lähti mopoileen. Muistan kerrankin, kun olin kipeä ja siskoni ja vanhemmat serkut lähtivät mopoilla uimaan. Lohdutukseksi he pyydystivät minulle navetasta lasipurkkiin kotieläimiksi kärpäsiä. Minä sitten jäin iloisena kärpästen kanssa, kunnes ajattelin niillä olevan nälkä. Ripottelin sokeria ilmareijistä purkkiin, kunnes mieleeni tuli kärpäsillä olevan jano. No sitten laitoin reijistä vettä ja sitten arvaattekin kai miten kärpästen kävi??? :)

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Voi, osanottoni! :/

Itsekin taidan lähteä kutimien varteen.

Katja kirjoitti...

Osanottoni! Jaksamista hautajaisiin.

PikkuBertta kirjoitti...

Minäkin olen neulonut jo kahtena iltana.Arvaappas mitä teen Vilille.Ehkäpä tässä vielä viikonlopulla näet.En nimittäin kerro.

Jaksamista huomiseen ja osanottoni.Onneksi muistot jää:)

Possumamma kirjoitti...

Osanottoni.

Voi kärpäsparkoja...;)

Mulla alkoi tehdä mieli karjalanpiirakoita & kananmunia, ku näin noi teidän munaleivät!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, siinäpä hivotaan taivasta ja vielä ilman trampoliinia :o