tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kirpparikierros

Laihaksi jäi mammelin kirpparisaalis...pieni maljakko esim.sinivuokoille 0,50 e ja posliinikippo kansineen 4 e.
Enkeli taulu, puhdas omatunto on paras tyyny 1,50 e. Pääsin käymään vain kahdella kirpparilla, koska perhe-elämä on kompromisseja:) Siis murkku halusi koskikeskukseen ja isännällä oli omat intressinsä kauppojen suhteen. Kävimme Nekalan kirppiksellä, joka oli pettymys ja Kangasalan kirppiksellä, joka oli vähän parempi. Kangasalan kirppiksellä oli paljon leluja ja vaatteita lapsille, mutta minulle ei ainakaan tällä kertaa mitää huippulöytöjä. Onko teillä lukijoilla tietoa, missä Pirkanmaalla olis hyviä kirppiksiä? Seuraavalla kerralla olis kiva käydä tutkimassa taas minulle uusia paikkoja.

Kun ei kerran kirppikseltä löytynyt oikein mitään, niin sitten suunnistin Pentikille....huomenna kerron mitä sieltä löysin:))

9 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Nuo ovat kirppareita, joissa itse usein käyn. Mutta ei niistä aina saaliita saa. Oletko jo käynyt Klaffissa ja piirongissa?

Anonyymi kirjoitti...

Tästä osoitteesta löytyy Suomen Kirpputorit, jos jotain ei löydy niin sen voi sinne listalle ilmoittaa :)

http://www.vuolanne.net/kirpputorit/

Paula

Piipa kirjoitti...

Just meinasin samaa kirpparia suositella, tuota Klaffia ja piironkia :) pieni, mutta hurjan kiva paikka, vaikka menisi vain katselemaan ;D

Kesäkukka kirjoitti...

Hämeenkyrössä on myös hyvä kirppis!
Ja tietenkin "meidän oma" Orikirppis :)

malla kirjoitti...

IHastuttava enkelitaulu!!

Vekarus kirjoitti...

Hyviltähän nuo näyttävät ja ainahan ei voi tehdä niitä nappilöytöjä.

Kiitos kauniista sanoistasi! Poika oli todella ylpeä kaikista valinnoistaan ja kaikki osat ovat tarkkaan harkittuja. Saimme tästä pitkän luennon :-)

Susanne kirjoitti...

Lämmin kiitos ystäväni tuosta edellisen postauksen tunnustuksesta!:) Laitan sen seuraavassa postauksessani eteenpäin:)
Kivat kirpparilöydöt teit. Ihastuin tuohon posliiniastiaan. Enkelitaulun teksti on kiva ja varmaan pitää paikkansakkin:)

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos naiset vinkeistä, seuraavaksi suunnistan sitten Lempäälään klaffia ja piironkia nuuskimaan...Hämeenkyrön kirppiksellä olen käynyt kerran ja se oli ihan hyvä paikka. Tuo meidän oma Orikirppis on kyllä siisti ja sieltä olen tehnyt mukavia löytöjä minäkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Jos menet Kangasalle päin, niin siellä Nattarissa on ihana lastentarvikekirppis Puotikuu. Sillä nimellä löysin nettisivutkin.