maanantai 1. maaliskuuta 2010

Mammelin lämmittelykierros

Tänään kävin jo "lämmittelemässä" huomista kirpparikierrosta varten lähikirppiksellä. Muuten olemukseni oli melkein, kun tuossa Martta Wendelinin kuvassa, mutta kuusi vain puuttuu. Jotain pientä löysin kirppikseltäkin, mutta kävin myös muissa kaupoissa täydentämässä ruoka ja pesuaine varastoja.

Hei, nythän vasta huomasin, että kuvassa mies kantaa myös rouvan ostoksia, hih niinhän se on meilläkin:)


Tälläiset Puttipajan sydämet löysin myös tänään, kun kävimme Orituvalla syömässä. Tämä loppuilta meneekin kotona pyykinpesussa ja telkkaria katsoessa. Huomenna suuntana onkin Tampere. Käydään vanhemmanpojan luona auttelemassa liukuovikaapin hakemisessa. Hän on tyttöystävänsä kanssa muuttanut ensimmäiseen omaan kotiin, he ostivat ihanan kolmion Tampereelta. Sitten odottaa se kaipaamani kirpparien kiertely;)

8 kommenttia:

Tarja S kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan kommenttejasi Tampereen kirppiskierrokselta. On itsellä suunnitelmissa samanlainen kierros loppuviikosta. Laitahan hiukan vinkkiä minne kannattaa suunnistaa ja minne ei-
Mukavaa kirppispäivää!

Anastasia kirjoitti...

Hih! Hauska tuo Wendelinin kuva! Ja sydämet ovat aina ihania. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää huomenta Mammeli täältä lumipyryn keskeltä !
Ihana tuo kortti.... lämmin, ja hellä. Toivotan antoisaa kirppiskierrosta sulle ! jään oottelemaan postaustasi "saaliista" :-) terkut hanne

tinttarus kirjoitti...

HAuska tuo MArtta W:n kortti! Antoisaa kirpustelua sinulle toivottelen ja varmasti on mukva auttaa poikaa kodinlaitossa.
Mieluisia hetkiä siispä sinulle!!

Maaka kirjoitti...

Kortti toi täälläkin hymyn huulelle :) Antoisaa hiihtolomaa ja löytöisää kirpparikierrosta!

Sari kirjoitti...

Ihanat nuo sydämet! Täytyypä käydä vilkaisees josko niitä lähtis meillekin mukaan kun Orivedellä käydään... Appi ja anoppi asuu sielläpäin... :)

Sari kirjoitti...

Niin ja vinkkejä tampereen kirppiksistä mäkin voisin kaipailla :)

Taina kirjoitti...

Sisustusblogini puolella on sinulle pieni piristys:))