sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Hiihtoloma :)


Heippa:)

Tuleva viikko on siis meilläpäin hiihtolomaa. Isäntä ja murkku ovat lomalla koko viikon, minun lomani on ma-ke. Jipii, saa nukkua myöhään ja elää ilman aikatauluja. Haaveilin, että tehdään joku kirpparikierros Tampereen seudulla joku päivä. Ajattelin, että olis kiva käydä sellaisilla kirppiksillä, jossa ei ole koskaan ennen käyty. Isäntä lupautui jo kuskiksi:) Tuo hiihtoloma on kyllä ns. urheiluloma, mutta eikös tuo kirpparilla juoseminenkin eräänlaista urheilua ole;) Pikkuisen alkaa jo kevät hiipiä ajatuksiin, alkaahan huomenna jo maaliskuu:)
Posted by Picasa

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Meillä puhutaan vaan ihan talvilomasta :D Voi sitten urheilla tai ei. Huomenna se alkaa!
Mukavaa lomaa ja hyviä löytöjä kirppareilta!

Taina kirjoitti...

Vielä kerran oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa. Minulla loma tällä kertaa ohi. Kirppareilla käynti käy hyvin lenkkeilystä:))
Aiva ihanan talviset maisemat kuvissasi.

Kesäkukka kirjoitti...

Täällä ollaan myös vuosilomalla ja poika hiihtolomalla :)
Äänekoskelle ja Jyväskylään ainakin suuntaa automme ja kirppisten kiertelyä myöskin toivon. Miehet hoitavat sen hiihtopuolen, tosin laskettelun muodossa!

Mukavaa lomaa teille!

LeenaJohanna kirjoitti...

Täällä on myös hiihtoloma nuorisolla ja isäntä on myös lomalla.
Kyllä kirpparilla ravaaminen käy urheilusta. Mieluinen liikuntalaji minullekin.
Niin ihana tuo sinun kuvakollaasi.
Minä en varmaan opi ikinä tuommosia tekemään.
Mietteet on jo niin keväiset.
Tuo raskas lumi kun tuosta häipynee niin kevät pääsee kunnolla valloilleen. Kivat lomapäivät sinulle!

tinttarus kirjoitti...

Tokihan tuo kirpparikierros urheilusta käy:) Meillä alkoi arki tänään, mutta itse olen vielä toipilaana vatsataudin jäljiltä ja nuorimmaisella tauti niin raju, että päivystyksessä jo kävi isän kanssa illalla, kun neljättä vuorokautta oksentaa kaiken ja vatsaa polttaa. Meillä loma meni koko viikon siis mahataudin merkeissä. Siunausta teidän lomaviikkoonne, että saisitte nauttia siitä terveinä! Ihana kuvakooste<3

Vaarinkukka kirjoitti...

Hauskaa lomaa koko porukalle !
Blogissani on sinulle yksi juttu :o)

Onko Tampereen suunnalla Fidan kirppiksiä tai lähetystorejahan ne nykyisin ovat ? täällä minun kulmillani niitä on useampia, ja toinen on Oliverin kirppis, samalla omistajalla on antiikkikauppa, niissä tulee käytyä aika useinkin, ja yleenä aina löydän jotain en taida olla koskaan tullut ulos etten olsi jotain ostanut.

Ihanaa kevään odotusta.

Mari kirjoitti...

Mukavaa hiihtolomaa! Ihana kollaasi <3