maanantai 6. syyskuuta 2010

Lampolan rakennus edistyy

Kauniita syksyisiäpäiviä on luvassa:)
Alma kasvaa ihan silmissä:) Huomenna pitäisi soittaa eläinlääkärille ja tilata rokotusaika.

Niin siis vaari on ollut ahkerana ja jo jännetuppitulehduksen oireita naulaamisesta on vaarin kädessä.
Nuorempi poikamme tuli eilen vaimonsa kanssa kotiin Kivimäkeen ja auttelee myös vaaria, kun tuulensuojapaperi on hankalaa laittaa yksin.
Ihanaa, kun pienistä pojista kasvaa miehiä, jotka auttelevat vanhempiaan.
Lampolan päätyyn tulee ikkunat, että lampaat saavat valoa ja mahdolliset tulevat kanarouvat munivat herkullisia munia:)

Kohta alamme nuorenparin ja lukiolaisemme kanssa tacojen tekoon...vaarin herkkua ne eivät ole, mutta tehdään vaarille jotain TAVALLISTA:) Perhemme vitsi on, kun olemme kotona tai ravintolassa vaari haluaa aina tavallista tai normaalia...siksi kai se vaari mammelistakin tykkää;)

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hehhee, esittelin eilen miehelle lampolaasi.. kun minullahan on haaveena ne pari vuohea sekä muutama kana hankkia. Juuri tuollanen rakennus on mielessä minullakin, tosin me tehtäisiin se meidän talon vanhoista ulkovuorilaudoista sitten kun joskus ne päästään seinistä irti repimään.. Että ei muuta kun kunnon piiitkä postaus tästä rakennuksesta sitten jossain vaiheessa tulemaan, mittoineen ja budjetteineen kaikkineen, jookos Mammeli.. =D

tuksu kirjoitti...

Kyllä vaarille pitää hankkia semmonen "naps-naps"-naulain. Ihana, ahkera vaari...ja tavalliset on hyviä, meidänkin vaarin mielestä, vaikka uskotko Mammeli, ei ne meitä tavallisina pidä, vaan upeina mummeleina...juurikin itselleen sopivina :)
tuksu

PIUZA kirjoitti...

Oho, Alma on kohta iso koira! Onneksi on lampola melkein valmis, vaikka että malttaneeko vaari jättää rakenteluja. Taitaa olla naulaimen hankinta edessä!:D

Mukavaa viikkoa!
Paula