tiistai 7. syyskuuta 2010

Totta se on, usko pois ;)

Työkaveri houkutteli työväenopiston jumppaan, joka tänään alkoi...viimeiseen asti taistelin itseni kanssa lähdenkö vai en. Lopulta otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin.....
40 vuotta vanhan kompini selkään ja menoksi....arvatkaapas missä jumppa järjestetään?
kylämme ihanalla koululla.
Äitini on jo käynyt tätä koulua 1930- luvulla.
Itse en ole koskaan käynyt tämän koulun sisällä ja nyt pääsin kurkistamaan jo jumppasaliin. Haluan tutustua myöhemmin kouluumme paremmin, haikeana ajattelen, että olisi pitänyt muuttaa aikaisemmin niin, että meidän lapset olisivat saaneet käydä tätä ihanaa kyläkoulua.
Koulun takapihalta näkyy sama järvi, kuin Kivimäestä.

Jumppa oli ihanaa, minulle tehokasta, mutta ei liian rajua, kun tuo kunto ei niin hääppöinen ole. Ensi tiistaina uudestaan ja jos en mene niin se on selkäsauna!

ps. tuo otsikko oli kai tarkoitettu lähinnä minulle;)

Ja Helille, kun lampola on valmis kerron tietty TARKASTI, mitat ja muut tiedot. Kiva, kun sinua kiinnostaa:)

12 kommenttia:

mallamarja kirjoitti...

Heips! Kiva kun sait energiaa lähteä jumppaan, siinä mieli ja keho virkistyy, toivottavasti. Ja ihanalla paikalla tämä jumppa on. Varmaan siellä tuoksuukin ihanalle! Ja ihanaa, kun sinulla on lampaita ilonasi ja ne saavat nyt uuden asuinsijan. Mieheni veljen perheellä on myös lampaita, ne on niin symppiksiä, kun jauhavat leukojaan... syysiloa t.mallamarja

PikkuBertta kirjoitti...

Voi miten ihana koulurakennus.On se hyvä,että on vielä säilynyt noin hyvänä ja ennen kaikkea ei ole lakkautettu.
Voi, jumppa tekis mullekin hyvää,mut pitäs löytää sellainen perinteinen,kun polve/jalat ei anna myöten hypähdellä.Kaikilla vain tartjolla jotain cirguittia tai zumpaa, sampaa ja askellusta ym."jalkatreeniä".

Kiva,että menit jumpalle,mieli siinä virkistyy:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,PikkuBertta,vesijumppa on tosi hyvä liikuntamuoto jos ei voi hyppiä lattiatasossa.Jos kotisi lähistöllä on uimahalli, niin ei kun sinne...
mummo

Katja kirjoitti...

Hieno koulutalo! Täällä meidänkin kylällä olisi tiistaisin jumppa. Minä olen vaan toistaiseksi valinnut entisöinnin joka on myös tiistaisin. Tänään oli eka kerta :)

Marge kirjoitti...

Heissan!

HYVÄ Mammeli!!:))
Minulla on kyllä tuo ryhdistäytyminen liikunan suhteen vielä edessä!;)

Aivan iiihania postauksia!!! Suloinen postaus tuokin, kun "rehelliseksi heittäydyit"...;D Kiva kuulla, että sielläKIN ollaan tavallisia ihmisiä...;D

Alam on tosiaan kasvanut mahottomasti! Se on niin suloinen kuin olla ja voi!!!:))

Lampolasta tulee komia!

Torpan kuvat kukkien keskellä on KAUNIS!!!

Mammeli, sinulle sanoistasi postauksessani LÄMMIN KIITOS, sanasi merkitsivät minulle paaaljon!!:)

ISO HALI YSTÄVÄLLE!!:))

Marge kirjoitti...

Höh, siis Alma;D

Ps. Postauksesi ovat kyllä aina niin huumorin -ja elämäntäyteisiä, siis ihania!!!::))

Heli kirjoitti...

Voi miten kaunis kyläkoulu!! Vieläkö siellä koulu toimii, täällä meillä päin kun pistetään kaikki pikkukoulut näköjään pois..

Ja ihanaa, ootan lampolajuttuja kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on kaunis punainen koulurakennus ja kiva jumppapaikka! Tuollaiseen paikkaan menee varmasti mielellään uudestaankin jumppaan :) Ja ei voi olla totta, olen ajellut samanlaisella keltaisella Kompilla reilut 30 vuotta sitten! :))

Helena kirjoitti...

Nuo vanhat koulurakennukset ovat niin kauniita, kunpa saisi sellaisen kodikseen. Ihanan ahkera olet kun lähdit h(j)umpalle!

tuksu kirjoitti...

Ihana koulu! Meidän lapsenlapset käyvät nyt samaa koulua, kun vaarinsa aikoinaan...niin ja nyt jo edesmennyt Isomummunsa-Suoma.
Tuo jumppa on mulle aina ollut myöskin semmonen vaikee asia...vesijumppa on ihanaa, vaan tuo muu. En ole tainnut 14-15 vuoteen enää käydä. No nyt, kun polvi on menossa vaihtoon, olisi keinutuolijumppa mun tasoa. Mutta vedesi antaa kyllä "pelivaraa"
Mukavia syyspäiviä sinne :)
tuksu

Pihlajanmarja kirjoitti...

Millaistahan olisi ollut käydä tuollaista koulua tai koulua noihin aikoihin. Äitisi on samaa ikäluokkaa minun äitini kanssa (synt. -30). Voi kun olisi vielä paljon vuosia jäljellä...aina joskus ajtteluttaa. Minun pti eilen aloittaa jumppa, mutta oli siirretty kokoontuminen torstaiksi. En pääse ainakaan joka torstai, kun silloin on huutokauppa.

PIUZA kirjoitti...

Komea koulu! Intoa jumppaan - se antaa ihmeellisesti virtaa päiviin.:)

Paula, joka vielä odottelee sitä omaa liikuntakärpäsen puraisua.:o)