sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kivimäen ELÄMÄÄ :)

Juu sitä elämää oli tänä viikonloppuna aikaslailla:) Oli rakkaita monessa polvessa ja karvaturreja monenmoisia:) Keskimmäinen lapsenlapsemme halailemassa Almaa.

Näitä neljää vilkasta karvaturria oli vaikea saada samaan kuvaan. Olisittepa nähneet sitä vauhtia, kun tämä nelikkö juoksi Kivimäen pihalla:)
Niin, kukas ei tykännytkään eläimistä??? ;)
Helga on samanikäinen, kun Alma ja kasvanut myös kovasti.
Alma on vähän mustasukkainen vaarista ja katsoo tarkasti, kun vaari hellii karvaturri lapsenlapsi Helgaa:)
MUTTA vaikka vaari onkin alkanut tykkäämään eläimistä, on arvojärjestys silti selvä.....Ykkösenä tulee aina vauvat:) Jos vaarista olisi ollut kiinni olisi meillä varmasti ollut ruokapöydässä vielä monta nöpönenää enemmän:) Vaari on ollut aina heikkona vauvoihin ja vauvat vaariin :) Vai miltä sinusta näyttää? :)
Kaikki lapsemme jälkikasvuineen olivat siis mammalassa. Tänään tulivat myös anoppini ja appeni katsomaan pientä vauvaa ja toivat minulle tullessan tämän maljakon ja ikikukan. Anoppi kyllä tietää, että miniä on erikoistunut kukkien tappamiseen:) Kaunis kukka löytää paikkansa tässä huushollissa ja lupasin, että tätä pidä, kuin kukkaa kämmenellä;)
Tämän ihanan peltirasian sain vanhemmalta pojalta ja hänen avovaimoltaan, ihana! Nämä hyväntuoksuiset saippuat sain taas esikoisen perheeltä, KIITOS :)
Kahvia juotiin ja sen kanssa kastettiin vanhemman pojan rakkaan tekemää maustekakkua ja mamman puolukkapullia, juustosarvia...
suklaa-rahkakakkua ja
ja valkosuklaakakkua, jonka teki lukiolaistyttömme:)

Esikoisemme esitteli myös Oriflamen tuotteita ja kaiken hulinan lisäksi meillä myös TUOKSUI ja paljon erilaiset hajuvedet, dödöt, rasvat.....

Ihanaa, kun kaikki tulevat keskenään hyvin toimeen, se niin lämmittää mammelin sydäntä :D

4 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi miten ihanaa! Ihan viikonloppu teillä onkin ollut, porukoinenn ja herkkuineen.
Meilläki oli viikonlopun tytär miehensä ja koiriensa kanssa sekä poika tyttöystävän kans ja kuukauden päästä on sit se eka lapsenlapsi tulollaan, niin väki vaan lisii, mikä onkin tosi ihanaa. On niin ihanaa ku kaikki saa olla yhdessä ja tosiaan kuten sanoit, tulevat toimeen toistensa kanssa.
Mukavaa alkavaa marraskuuta!
-päivi-

Tuula kirjoitti...

Voi teilla on ollut aivan ihana viikonloppu!

Minullakin on ollut taalla ja on edelleen taman alkuviikon, vanhin opiskelevista pojista kotona kaymassa. Mukavaa!

Hyvaa alkanutta viikkoa ja marraskuutakin muuten!

Irmastiina kirjoitti...

on ihanaa, kun lapset ja lapsenlapset tulevat kylään..
Meillä on yksi tyttö ja enempää ei saatu, vaikka olisi mielellään vastaan otettu, mutta tytöllä on sitten kolme ihanaa poikaa..<3

kisu kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa viikonloppunne, varmasti melkoinen mutta ihana hulina kun on porukka koolla.

Mukavaa alkanutta marraskuuta!
-kisu-