torstai 28. lokakuuta 2010

Noutaja työssään:) ja vaunupeitto

Juu, minä tässä vaan Alma kerron teille lempihommastani!
Etsin....
nuuskin ja
kaivan perunapellot jokapäivä läpi, josko löytyisi vielä perunoita. Jos sattuu hyvä onni käymään ja löydän, niin pidän herkkuhetken ja syön sen. Isäntäväki ei oikein tykkää, koska illalla perunahöyryt tulee takapäästä ulos;)
Tälläiset samanlaiset kauniit vaunut on pienen pienellä lapsenlapsellamme:)
Mamma virkkasi tämän peiton niihin ja vuori tulee tuosta valkoisesta fleesestä. Eilen piti jo peitto laittaa kuntoon, mutta en saanut aikaiseksi. Tänään katselen illalla telkkaria ja peittoa rakkaudella viimeistelen :)

7 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voi Almaa :) Kaunis peitto tulee ja käypi hyvin vaunuihin. Tulet laittelin meidän kolmeen uuniimme juuri ja peitto sohvalla huutaa tulemaan alleen, mutta nyt en anna periksi, vaan jotain täytyy saada aikaiseksi. on vaan nniin väsy...
onneksi viikonloppu lähestyy, Iloista viikonloppua sinulle :)

annamari kirjoitti...

Ihana Alma, perunankerääjä ja paukuttelija <3. Meillä toinen koira pelästyy aina paukkujaan niin kovasti, että saattaa hypätä sohvalta ihan 'äksänä' alas, vaikka kesken unien. Toinen koira tulee sitten vielä paheksuvana haistelemaan takapuolen, että täältäkö se pamaus tuli! Eläimet- ihania, aitoja itsejään! :D

Irmastiina kirjoitti...

Eikö ole mukavaa näin syksyisin, kun on vaalea koira.. arvaappa minkä näköinen on Niilo lenkin jäkeen.. ei tarvitse edes perunamaalla olla...:)

Johanna kirjoitti...

Suloinen Alma! Ja kauniit vaunut ja peitto! Meidänkin pikkuneidillä äitini tekemä isoäidinneliöpeitto, ne on kyllä ihania! :)

Katja kirjoitti...

Voi Almaa. Kaapolla on vähän samaa vikaa perunoiden kanssa :D
Vaunupeitosta tulee kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut. Kyllä huvitti, kun olen sinua 0.5-vuotta nuorempi. Esikoiseni on vasta 14-v. ja meillä eletään pienten lasten elämää. Ja minähän olen niin nuori äiti vielä:)Ja sinulla on jo monta lastenlasta:) Hauska lukea näitä juttujasi.

Sirkku

Malli kirjoitti...

Onnittelut minultakin!
Hauska tuo Alma; meidän Kultis pentuna söi mansikoita maalta; onneksi ei perunoita! On Alma varmaan pestävä perunannoston jälkeen!?
Kaunis vaunupeitto!