sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Muruset ja haaste

Mammelin murut kuopus ja kuopuksen kummipoika, joka on siis meidän lapsenlapsemme Akseli 5 kk.
Kummitäti on niin turvallinen ja tuttu:) Olenkin sanonut tyttärelle, että tärkeintä ei ole mitä ostat lahjaksi kummipojallesi vaan se, että vietät hänen kanssaan aikaa ja muistat rukoilla pikkuisen puolesta! Pojan perhe on siis ollut meillä viikonloppua viettämässä:) Tänään kävimme katsomassa Pappaa koko porukalla. Pappa sai pikkuisen nauramaan ja varmasti se ilahdutti pappaa itseääkin:)

Miniältä blogista, Toiseen maailmaan sain tämän haasteen, missä kysyttiin, top 5, mitä kauneudenhoitotuotteita käytän. Kiitos miniä kivasta haasteesta...vaikka tiedätkin anoppisi purkit ja purnukat;)

No, mammelihan ei "kauneuttaan" hoida. Juuri koskaan en ole pudistanut kasvojani, muuta kuin vedellä ja saippualla (voi kauhistus;)) Ihoni kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Yö- voidetta käytän joka ilta, mutta päivävoidetta satunnaisesti. Tällä hetkellä käytössäni on Oriflamea, usein saan myös äidiltäni tuliaisiksi laivalta tai lentokoneesta ihania voiteita. Kuvassa myös Yves saint laurentin puuteria, jota käytän, jos laitan meikkiä muutenkin.
Joskus laitan silmänympärysvoidetta, jos muistan. Kaikenlaisia voiteita käytän vartaloon aina kun siltä tuntuu...mitään en käytä säännöllisesti. Dermosil tuotteita käytän myös, koska mielestäni niiden laatu/hintasuhde on kohdallaan.
Ruskean, vihreän ja punertavan värisiä luomivärejä käytän, nämä näyttävät olevan Lumenea. Guerlain mascara on tämä uusi löytö , josta tykkään kovasti!
Jalka-käsivoiteita käytän säännöllisen epäsäännöllisesti. Huulet rajaan ja tällä hetkellä käytän oranssinpunaisia huulipunia. Melkein koko ikäni olen ollut tälläinen välillä innostun laittamaan itseäni, mutta usein menen töihin suihkunraikkaana;) Mutta voitteko uskoa, että nuorena, en voinut viedä roskiakaan ulos, jos en ollut meikannut...en kyllä itsekkään meinaa uskoa moista ;)

Hei, kaikki halukkaat lukijani, voitte napata tämän haasteen itsellenne ja kertoa, mitä tuotteita te tykkäätte käyttää:)

Ja muuten tänään tuli 29 vuotta siitä, kun mammeli ja vaari sanoivat toisilleen...TAHDON :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA hääpäivänänne:)
-Ann-Maj-

Helena kirjoitti...

Ihana, suloinen Akseli! Minkäs kokoinen pikkuherra on? Meillä 5 kuukautisneuvola ensi viikolla :)

Aana kirjoitti...

Suloinen pikkumies laittamissasi kuvissa poseeraa!
Itselläni on jo kuusi lastanlasta: kaksi ripille päässyttä tyttöä, kuusivuotias tyttö, kolmevuotias poika ja kaksi kaksivuotiasta poikaa!
On tässä mummilla suloinen "katras".
Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle ja rakkaillesi!
Aana.

Peurankello kirjoitti...

Onnea kovasti! On suuri saavutus:)

Irmastiina kirjoitti...

Onnea mammeli ja vaari!!!

Kyllä on ihanat kuvat kummista ja pienestä kummipojasta..:)

Pitääpä ottaa tuo haaste mukaan ja vastailla, kun saan aikaiseksi..:)

Marianne kirjoitti...

Romanttista ja yllätysrikasta hääpäivää <3

tuksu kirjoitti...

Onnellista hääpäivää! Ei voi suurempaa onnea olla, kun Rakas vierellä :)
Suloisia kuvia nuo muruset! Onnea ja Iloa nekin :)
Mukavaa, uutta viikkoa sinne
tuksu

Sirutuuli kirjoitti...

Onnea hääpäivänä!

tarutikki kirjoitti...

Paljon Onnea hääpäivänä!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Iloa ja siunausta liittoonne !
Vaikka lunta pyryttää ettei kengänkärkiään näe .. silti on jo kevättä rinnassa :-)
paljon terkkuja hanne