keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kaikenlaista juttua

Sade on tehnyt hyvää myös Kivimäessä :)
Kuistin oveen on vihdoin laitettu kauan sitten ostamani tervetuloa-sisustustarra...tarran laittoi vanhempi poikamme, hän kun on joka paikan höylä :) Siis osaa melkein mitä vaan!
Istuskelin kameran kanssa salissa ja napsin kuvia...tämän kuvan otin näyttääkseni meidän ratkaisun tapetoida katossa oleva palkki...nimittäin rakennusvaiheessa mietimme pitkään miten palkki päällystetään tai maalataan? Sisäkatto meillä on kuultolakattua panelia.

Ja lopuksi näytän miten hienoksi vaari harvensi vadelmapuskat siis vanhat saivat lähteä uusien tilalta. Odotellaan taas runsasta vadelmasatoa:)

Kävimme tänään Tampereella katsomassa neidille juhlavaatteita ja yllätys yllätys...ei löytynyt...tyypillistä;) Nyt nukkumaan, Heippa!

6 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Hienosti leikattu tuo vadelmapuskien tivistö, siitähän jo tulee paljon vattuja.

Irmastiina kirjoitti...

Vaaripa on ollut taitava..:)

Anonyymi kirjoitti...

Me kävimme lauantaina Porissa ja eilen ideaparkissa etsimässä meidän neidille juhlavaatteita ja sama yllätys, yllätys. Ei löytynyt. Mutta varmaan teit saman huomion kun minäkin eli jos haluat löytää siistit , nuorekkaat juhlavaatteet, tehtävä ei todellakaan ole helppo.
Huomenna suuntaamme Turkuun. Jospa samalla sit menisimme kultajuhliin sinne. Helsingissä jo olimme.

Katja kirjoitti...

Onpa teillä paljon vadelmaa! Tuleeko kaikki omaan käyttöön?

tellupa kirjoitti...

Kauniit on vadelma rivistöt.Niissä oli varmasti työtä.Onhan ihanaa sitten maistella satoa.

Auli kirjoitti...

Samaa hommaa tein minäkin eilen. Kyllä vadelmat on kovia leviämään mutta niitä aknnattaa kyllä ronskilla otteella karsia.