torstai 19. toukokuuta 2011

Tähtisilmä

Meidän nuorin lapsenlapsi täytti eilen 7 kk. Poika on perinyt äidiltään ja isältään suuret silmät ja nauravan suun :)
Tänään on ollut väsyttävä ja rankka päivä...tämä muumimamma kaipasi kahvia ja pullaa, kun pääsi töistä kotiin. Jos päättäjät tekisivät töitä edes kaksi viikkoa päiväkodissa nostaisivat ne sen jälkeen varmasti meidän palkkoja...on se niin vastuulista ja rankkaa työtä!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana poika! Onpa pojalla tosi kauniit silmät ja ruokakin näyttää maistuneen, vähän on tosin mennyt ohi suunkin. Suloinen!

t. Tuuli

Kris kirjoitti...

No onpas tosiaan tähtisilmä :)
Olen aivan samaa mieltä kanssasi, haluaisin lisätä vielä että kaikki hoitotyö on rankaa... ja päättäjät...höhh... eihän ne kestäisi sitä pari viikkoa!

Hyvää viikonloppua sinullekin!

Kris kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kris kirjoitti...

sori kommentti tuli kahteen kertaan tähän ...

Irmastiina kirjoitti...

Oi mitkä silmät...siinä moni tyttö vielä sydämensä menettää, kun noihin silmiin katsoo...:)

Uskon, että hoitotyö on raskasta. Katselin tässä yksi päivä jotakin dokumenttia tarhasta ja en kyllä jaksasi siinä äänten sekamelskassa päivääkään, joten hattua sinulle nosta..:)

tarutikki kirjoitti...

Ihana pieni ihminen:)
Minulla on monta tuttua, jotka sanovat etteivät jaksaisi tätä meidän työtä tehdä, suurimpana syynä meteli. Ja vaatimuksethan meitä kohtaan lisääntyvät vuosi vuodelta. Mutta yritetään jaksaa, sillä lapsethan ovat ihania ja pullan voimalla jaksaa taas hetken:))

Peurankello kirjoitti...

Voimarutistuksia<3

Onnenkyynel kirjoitti...

Voi suloisuus <3
Jep, just noin!
JA samaa mietin just toissapäivänä äitini ammatista: lähihoitaja..
Mietin myös, että jos herrat kylvettäis, ottais turpaan, raahais aikuisen kokosta vauvaa hissiin, syöttäis sylkevää, ja kuuntelis vielä päivän rankan työn uuvuttamia "kanssasiskoja", palkoille vois tapahtua jotain...

Hannele kirjoitti...

Ihana tähtisilmä! :)
Kahvi ja pulla sopii lääkkeeksi mihin vain ;)

Eloise kirjoitti...

Aivan samaa olen miettinyt noista päättäjistä, jos vaan viikoksikin tulisivat töihin, saattaisivat silmät aueta ja resursseja tulla lisää. Lapset, perheet ja heiltä saatu palaute - niiden voimilla jaksaa aina vähän matkaa, palkka kun ei oikein kannattele. Nämä kevään viimeiset viikot ovat raskaita, kaikissa kaiketi kevätväsymys painaa.
Onneksi viikonloppu tulee aina oikeaan paikkaan - ja pullatauko. Hassua, tätä lukiessa huomaan, että mun aamukahvi on tässä vieressäni samassa mukissa kuin sinulla, pulla vaan puuttuu :). Ehkä se on muumimukeista suosikkini.
Suloinen tähtisilmä teillä, mummoaikoja odottelen :)...