keskiviikko 31. elokuuta 2011

Lehtijuttu Alfasta

Illalla kävi meillä toimittaja, joka tekee paikallislehteen jutun vaarin ja mammelin kokemuksesta.....
alfakurssista. Kävimme muutama vuosi sitten Mänttä-Vilppulassa alfa-kurssi, joka oli hyvä kokemus. Saat lisätietoa sinäkin alfasta täältä, jos sinua kiinnostaa. Alfa= A avoin kaikille, l leppoisaa yhdessäoloa, f fanaattisuus ei kuulu alfaan ja a aterioidaan yhdessä :))

Paikkakunnalamme alkaa Alfa-kurssi 22.9 ja mekin vaarin kanssa olemme siellä mukana...mammeli syötävää laittamassa ja vaari yhtä ryhmää vetämässä. Lähetetään rukous Taivaan Isälle, että sinne tulisi uusia pohtivia ihmisiä:)

7 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kuulostaa todella mukavalta ja tarpeelliselta työltä!
Siunausta työllenne!

Sari kirjoitti...

Tärkeä työ <3

Hippokampustaja kirjoitti...

Täällä meidän seurakunnassa on ollut Alfa-kurssi jo aika monena vuonna - tänä syksynä ei kuulemma ollut voimavaroja järjestämiseen. Itse en ole osallistunut.

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanaa,että jaksatte olla mukana hyvää mieltä jakamassa:)

Maarit kirjoitti...

Luin juuri noista Alfa-päivistä Kyrkopressenistä, en ollutkaan kuullut että niitä on myös suomeksi, Kuulosti mielenkiintoiselta. Ehkä niitä voisi ehdottaa omaan seurakuntaan myös..

Heli kirjoitti...

Mä olen joskus käynyt tuollasen alfan vapaakirkossa. Ihan kiva kokemus oli. Ja tosi hyvää ruokaa! =D

Aana kirjoitti...

Olen jossain vaiheessa lukenut tuosta Alfa`sta ja muutama tuttavapariskunta on kertonut kokemuksistaan, mutta itse en ole koskaan osallistunut.

Enpä usko, että saisin Miestä millään konstilla mukaan, mutta voisihan sitä itse joskus, kun elämäntilanteet vähän rauhoittuvat, ottaa kurssista selvää ja osallistua.
Se olisi varmaan mielenkiintoinen ja kasvattava kokemus, pitääpä laittaa korvan taa, jos vaikka sitten joskus tulevaisuudessa:)

Oikein, oikein paljon voimia ja Siunausta, teille kummallekin:D