tiistai 23. elokuuta 2011

Pinna kireenä....

Eihän vaan nyt joku luule, että Kivimäessä ei osata riidellä? Voin kertoa, että OSATAAN!!! Muutamia kestoaiheita on mammelilla ja vaarilla.....tänään niistä yksi....

AINA, kun meillä muutetaan huonekalujen paikkaa alkaa ääni kohoamaan. Vaari, kun olisi halunnut seurata netistä raveja ja mammeli olisi halunnut laittaa vierashuoneen kuntoon just nyt! Lopputulos huonekalut hujan hajan yläkerrassa ja kaksi kiukkusta ihmistä omilla tietokoneillaan....

Vaari ei kaipaa muutosta koskaan huushollissa. Hän on ihan tyytyväinen, vaikka kaikki olisi samanlaista ja samoilla paikoilla AINA. Mammeli taas tykkää välillä muutella huonekalujen paikkaa ja tekeekin sen yksin, jos voimat riittävät. Nyt vaan on painava vaatekaappi tuossa keskellä lattiaa ja kun sitä oli yhteen paikkaan kokeiltu ja se ei siihen käynyt niin eihän sitä voi enää toiseen paikkaan kokeilla???!!!ZZZ No....katsotaan nyt laitetaanko se kaappi huutonettiin vai mitä sille tapahtuu...kököttäköön nyt yön tuossa....Mitenkähän se on....kallistaakohan mammeli päänsä ensi yöksi tuonne VIERASHUONEESEEN???

20 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi kun tutun kuuloista, meillä on välillä tuommosta. Muista sopu pitää saada ennen yöunia. Menet vain Vaarin kylkeen kiinni, tunget oikeen lähelle vaikka ylpeys ei anna periksi, mutta kuitenkin, johan on huomenna kaappi juuri siellä mihin olit ajatellut, näin on. :D

tarutikki kirjoitti...

Kuulostaapa tutulta tuo, ettei huonekalujen paikkaa tarvitse vaihdella. Meilläkään ei kuulemma ole mitään aihetta uusille järjestyksille, mutta minäpä olen sitä mieltä. että vaihtelu virkistää:) Toivottavasti pääsitte vaarin kanssa sopuun, etkä nukkunut vierashuoneessa.

mallamarja kirjoitti...

Kumpikaan teistä ei saa sanoa missä kaappi seisoo, joten seisköön keskellä laattiaa sitten. Aamulla naurattaa ja varsinkin ensi vuonna, jos kaappi vielä teidän huushollissa muistuttaa olemassaolollaan. Saman verran olette sopassa marinoituneet kuin minä ja mieheni, jos tuo sydän vuosilukuineen avioitumisesta on merkkinä. Syysiloja teille t. mallamarja

tuksu kirjoitti...

Anteeksi, mutta kuulostaa niin tutulta! Oikein riidelty riita on kuitenkin parisuhteen suola. Hauska kuulla, kumpi sen kaapin paikan määräsi:-). Tuksu

Sirkku kirjoitti...

Tämähän oli kuin jännittävän jatkokertomuksen ensimmäinen osa!
(Niinkuin näet, ei me niin tosissaan teidän "riitelyjä" osata ottaa.)
Onko vierashuoneen sänky parempi kuin sinun oma? Jos on, kannattaa käydä kokeilemassa. Tai kysy Vaarin mielipidettä, missä kannattaisi nukkua.

Eija kirjoitti...

Voi miten tuttua, mikähän noissa miehissä on, kun Aina vaan pitää olla huonekalut samassa paikassa. Niin meilläkin ;D Juuri eilen vaihdoin alakerran pikkuhuoneessa järjestystä...

Heli kirjoitti...

Miehet.. =D Ne on ihmeellisiä esteitä muutoksen tiellä!! Onneksi naisenergia jyrää.. Kyllä se kaappi siitä varmaan huomenissa oman paikkansa löytää, kun molemmilla pahin kiukku on haihtunut.

=D

mummeli kirjoitti...

Voi jee, miten tuttua puuhaa. meillä vain ei olisi saanut 50 vuoden aikana edes uusia mitään huonekaluja, kaikki olisi pitänyt olla paikoillaan ja entisellään. Vähitellen, henkistä hivutusta tekemällä aina jotain uutta sain. Nyt kyllä jököttävät visusti paikoillaan, ei oikein ole mahdollista paikkaa niillä vaihdella, mitä nyt jotain pientä vaihtelua saa aikaiseksi.

pitsienkeli kirjoitti...

Soppaan kuuluu kaikki ainekset,mutta onneksi sopu tilaa antaa:))
Mukavaa viikkoa!

Pami kirjoitti...

Minä olenkin jo luovuttanut tuon huonekalujen siirtelyn, kun ei niitä saisi siirrellä! Mutta kyllä niitä muita riidanaiheita löytyy sitäkin enemmän! :-)

Irmastiina kirjoitti...

☺☺ ihana postaus.☺☺

Tuo taitaa olla monessa kodissa se vakio riidanaihe....mutta löytyyhän niitä muitakin.
Mutta miten suloista onkaan sovinnon teko.♥

anumorchy kirjoitti...

Semmosia ne miehet...odotan jannittyneena jatkoa!

Tuija kirjoitti...

Voi Mammeli, kuulostaa ihan kauhean tutulta, miehet ei välitä siirreltävistä huonekaluista eikä siirroista alkuunkaan, siksipä teenkin se silloin kun mies on poissa.Villasukat huonekalujen jalkojen alle, ja menoksi.Monta kertaa kannattaakin nukkua yön yli jonkun asian kanssa, se ratkaisu tulee sitten kuin itsekseen, olen huomannut.
Sanoisin, että ei kannata mennä vierashuoneeseen, ei koskaa kannattaisi mennä nukkumaan riidoissa, näin olen jostain lukenut ja huomannut itsekin,että nukkuminen on vähän sitä sun tätä, kun harmittaa.Tsemppiä nyt sinne ja Vaari onkin varmaan jo heltynyt :) Mukavaa, aurinkoista viikonjatkoa sinne teille.

Anonyymi kirjoitti...

Ne miehet ne miehet, miekin siirrän huonekaluja vasta sitten kun mies lähtee asioille, ja totean vaan että nää on nyt näin...kun sitä haluaa vaihtelua ja yhden miehen sanat olivat "tuleeko vuokran maksu halvemmaksi kun vaihtaa huonekalujen paikkaa" mie sanoin että kyllä vaan "taas on uusi koti"...
Ja lopuksi mie en myönnä alkuunkaan jos en tykännytkään vaihtamastani järjestyksestä...sitten kun mies lähtee niin siirtelen uudelleen..harmi vaan kun miun miehellä ei ole kovinkaan usein menoja minnekkään..siispä se sanonta pätee tässäkin "kun kissa on poissa, hiiret hyppii pöydillä"
Mukavaa tätä päivää :)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kuulostaa niin tutulta...
Mutta itse olen ratkaissut meillä tämän ongelman siten etten koskaan pyydä enää miestä siirtelemään huonekaluja kanssani. Laitan vain painavien huonekalujen jalkoihin vanhat villasukat, joskus kahdetkin päällekäin ja lykkelen sitten paikasta toiseen niin usein kun huvittaa. Eikä tule riitaa!
Ihana muuten tämä blogisi, vierailen päivittäin :)


t. Minni

PikkuBertta kirjoitti...

Voi,voi mitenkä se NIIN tutulle kuulostaaa...taitaa nuo miehen jurrikat olla kaik samanlaisia...eivät siedä muutoksia...ainakaan jos joutuvat niitä toteuttamaan..

Anonyymi kirjoitti...

Voih! Taas niin kiva kuulla arkista elämää sieltä Kivimäestä!
Anteeksi vaan käyt pyytämässä mielitekosi ja menet sinne vierashuoneeseen nukkumaan. Saat varmasti aamukahvit sinne ja huomenna siirtoapua huonekalujen uudellenjärjestelyihin. Nimimerkillä kokemusta on...jo vuosikymmenien takaa. Auringonpaistetta "elämänrattaisiin".

Anonyymi kirjoitti...

Hei!!

Asiasta heinäseipääseen. Mä tein sun ohjeella vanhanajan omenakakun ja se ei mun mielestä oikein maistunut hyvälle. Tuli mieleen, et onko toi sokerimäärä tuossa ohjeessa oikein vai pitäiskö sokeria laittaa mahdollisesti 1,5dl tuon 0,5dl sijaan? Vai mikähän mulla meni mönkään. No syötyä kakku tuli joten sen puoleen nou hätä.

T. Anne

MaMMeli kirjoitti...

Apua Anne anteeksi!!!! Sokeri määrä on tosiaan 1,5 dl...Mammeli sekoilee...

Kiitos mukavista kommenteista...On se hyvä, että muillakin on miehet välillä hankalia...se on Se pieni ero;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset sulle. Huomenna kokeilen ohjetta niin, et laitan sokeria oikean määrän. Varmasti on silloin tooosi hyvää jätskin ja kahvin kanssa. Vesi jo herahtaa kielelle.

Aivan ihanalta näyttää teidän tuleva vierashuone. Ehkäpä meilläkin joskus sellainen vielä on. Nyt on toistaiseks makkarit täynnä lapsukaisia.

Mukavaa viikon jatkoa ja siivous intoa. Täälläkin siivoilut menossa. Tosin pitäis saada jo ens sunnuntaiks paikat kuntoon ja tänään vasta pääsin aloittaan kun tuli lomittaja sikalaan. No onneks hän on meillä vielä kaksi päivää, joten eiköhän ikkunat ja muutkin "kohteet" saa puhtaan pinnan =)

T: Anne