torstai 25. elokuuta 2011

Ulkona on raikkaampi ilma hengittää ;)

Ylpeänä mammeli kertoo, että yhtään kananmunaa ei ole ostettu tänä kesänä. Unelma, Hellä, Kaino, Lyyli ja Lempi ovat pitäneet siitä huolen, että n. 30 munaa tulee viikossa:) Munia on annettu välillä tutuille ja ystävillekin.
Kesä alkaa olla loppusuoralla, vaikkakin lämpimiä ilmoja on vielä luvassa. Kaikki muut kesäkukat ovat jo aika huonoja, mutta pelargoniat kukoistaa:) Tänään kävin Agrimarketissa ostamassa syysistutuksiin kukkia...kuvailen, kun ehdin:)

Kai huomasitte, että mammeli kertoilee vaan ulkojuttuja...nimittäin, kun sisähommat ei suju toivotulla nopeudella;)

Tänään tuli postista työväenopiston opinto-ohjelma...kaikkea mielenkiintoista....Olen kuitenkin ilmoittautunut Näpsä-käsityö kouluun ja jos sinne pääsen, niin se on sitten SE mun juttu ja muuta harrastusta en talveksi haalikkaan. Siellä on tiedossa kaikkea kivaa....:))5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nimet noilla kanoillasi ☺
Mä odottelen, että saisin taas duunikaverilta ankanmunia...

Eija kirjoitti...

Ihanat kanaset ;D Minä kävin kanssa muutaman vuoden täällä meilläpäin Näpsässä. Oli kivaa ja oppi kaikkea uutta. Mutta sitten lopetin, kun lukukausimaksut olivat turhan suuria. Siirryin muihin harrastuksiin... Mutta mukava sitä on jotain tehdä kodin ulkopuolellakin.

Irmastiina kirjoitti...

Pelakuut ne täälläkin jaksavat vielä kukkia...☺

Eloise kirjoitti...

Rakastan tätä syksyisempää raikasta ilmaa, vaikka on vielä lämmin, niin ilma ei ole enää tukahduttava!
Tahtoo omia kanoja!

Marge kirjoitti...

Heissan!

Jos tulee kovasti kirjoitusvirheitä, niin älä välitä, kun silmät täynnä tippoja ei tahdo oiekin nähdä, mutta Mammelin luo on pakko päästä tulemaan...;)

Oi, kylläpä on tullutkin paljon munia!! Hienoa!:)

Vai Näpsä käsityökoulu, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Minä valitsin kansalaisopistolta zumban ja muuta kellonperässä oleva harrastusta en otakaan:)

Toivotan oikein ihanaa viikonloppua, lupasivat kunnon hellettä!! ♥

Hali, Marge