tiistai 13. syyskuuta 2011

Sää pohdintaa...


Kuvat kollaasiin olen ottanut aurinkoisilla ilmoilla, mutta nyt sataa!!! Saa minun puolesta nyt sataakkin, mutta sunnuntai EI! Tilaukseen olen laittanut Taivaan Isältä sateetonta säätä juhlien ajaksi. Olisi niin mukavaa, kun ilma olisi suht hyvä, sillä lapset ja meidän suvussa miehetkin viihtyvät juhlissa hyvin ulkona;) Ulkona mittaillaan "maita ja mantuja" ja parannetaan maailmaa;) Terasseilla mahtuisi myös syömääkin lämminveriset. Väkeä on tulossa n. 50 ja sateisella ilmalla voi tuntua, että "happi" loppuu.

Tänään pesin vaarin työhuoneesta lattian ja vierashuoneesta myös. Ne huoneet ovat nyt sitten puhtaat juhliin ei tarvitse kuin imuroida ennen vieraiden tuloa. Huomenna töiden jälkeen menen Näpsään jatkamaan rautalankalinnun tekoa ja torstaina hakemaan Tampereelta keittiöön uutta isompaa ruokapöytää. Perjantaina sitten alakerran siivous jatkuu....Alman karvanlähdön vuoksi pitää alakerran lattian pesu jättää viime tippaan. Perjantaina tulee siskoni meille ja loput jutut hoidamme hänen kanssaan. Muistaisi nyt vaan kaikki, että ei mikään tärkeä unohtuisi. Niin ja Vaari on laitellut pihoja kuntoon...kitki rikkaruohosta ison kukkamaan, poltti risut ja roskat, ajoi nurmikot ym. Olenkin tehnyt Vaarille taas muistilapun niin kuin yleensä juhlapyhien ja joulun alla...se auttaa siihen, että ei tarvitse naputtaa, että se ja se pitäisi vielä tehdä. Vaari tekee ne oman aikataulunsa mukaan kuitenkin niin, että H-hetkellä hommat on tehty:) Koikeilkaapas tekin Armaillenne tätä konstia;)

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tuota muistilappu juttua pitää testata täälläkin, ihan meinaan itsellenikin se voisi olla hyväksi. Teillä on niin kaunis talo, ihanat nuo ikkunat. Toivottavasti juhlat sujuvat ja ilma olisi lämmin ja aurinkoinen.

Pepi kirjoitti...

Pitäiskö sanoa, että mistäs löytyis mummulle vaari. Jolle siis kirjoitella muistilappuja ☺

Ei vaan, ei o hakusassa ☺

Kris kirjoitti...

Toi muistilappu on tosihyvä juttu, välillä tuntuu ettei kehtaa enää sanoa asioista mitkä loppujen lopuksi ärsyttää minua tosipaljon!

Eija kirjoitti...

Voi, kyllä sinulla touhua riittää. Oikein kaunis on se virkattu peitto siellä vierashuoneessanne ;D Kiva tuo muistilappusysteemi, pitäisiköhän kokeilla... Meillä on ompelukone surissut tämän päivän, laitoin sinulle viestiä..

Marge kirjoitti...

Siellä sitä aherrretaan oikein urakalla!:) Kohta pääsette nauttimaan itse juhlista ja siitä, kun koti kiiltää puhtauttaan:)
Meillä joskus, kun on pieniä remonttihommia kotona liikaa rästissä, on mies itse pyytänyt, että laita lapulle kaikki, mitä hänen pitää tehdä, toimii!;)

Voimia siivoukseen!:)