lauantai 3. syyskuuta 2011

Tunnelmasta toiseen

Nyt kun kesä mennyt on, sanotaan nuoruuteni laulussa......nyt siis mennyt kesä on muisto vain...onneksi ihana muisto :) Kesä oli kaunis, lämmin ja paljon mukavia asioita sisältävä:) ihan hyvällä mielellä kohtaan....

syksyn. Ikää kun on karttunut olen oppinut nauttimaan syksystä ja sen väriloistosta.....innolla odotan, mitä kaikkea uutta syksy tuo tullessaan. Nautin suunnattomasti kynttilän valosta, takkatulen lämmöstä ja uusista tuulista kodissa. Tänään vaihdoin keittiön ruokailuerkkeriin punaista ja siitä se taas alkaa.....syksyn saapuminen kotiinkin:))

Huomenna olisi aikomus laittaa lasikuistikin siistiksi ja syksyn tunnelmaan.....nyt vaan tämä ilta rentoudutaan ja herkutellaan...suklaalla, viinirypäleillä, sipseillä, kermaviilidipillä ja pepsillä:)

Ja vielä yksi pieni juttu....vaikka aina ilahdun haasteista ja kunnianosotuksista niin olen laiska niihin vastaamaan...en saa aikaiseksi...anteeksi!!!

5 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Kauniit kuvat ;D On niin kiva alkaa pikkuhiljaa polttelemaan kynttilöitä. Meillä meni maalla päivä mansikkamaata laittaessa. Olen pessyt jo peitto kankaat ja silittänyt. Huomenna alkaa tilkkujen leikkausprojekti... Kiva, kun pääsit Näpsään, siellä oppii paljon uusia asioita...

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia! Minulla tahtoo olla, että mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enenmmän inhoan syksyä. Olen ehdottomasti kevät/kesä ihminen... Toivotaan kuitenkin lämmintä ja aurinkoista syksyä :)

Johanna kirjoitti...

Juuri äsken mietin kun pikkuneidin kanssa ulkoiltiin, että kyllä minä syksystä tykkään vaan kovasti :)! Talvi on ainut vuodenaika josta en pidä.

Mari kirjoitti...

Sinulle olisi jotain blogissani :)

tarutikki kirjoitti...

Minäkin tykkään tästä alkusyksystä sadonkorjuuneineen ja lämpöineen, mutta marraskuun räntäsateet, synkkyyden ja pimeyden voisin hypätä yli.