keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Mies, joka ei tykkää eläimistä ;)

Tässä näätte miehen, joka ei eläimistä tykkää.....;) Viime yönä heräsin ja huomasin, että Vaarin toisessa kainalossa oli "toinen nainen"....paljon nuorempi ja kauniimpi kuin mammeli. Nimeltään typykkä on Alma:) Jotenkin tuntuu, että tuo Vaari pehmenee vanhetessaan....hoitaa eläimiä ihan pyytämättä ja katselee niiden kanssa telkkarista urheilua:) Vaarihan on ollut se, joka on sanonut ensimmäisiä eläimiä mammelin tuodessa kotiin, että EI meille!!!!
Kuvassa oleva kana muutti meille Oriveden käsityökeskuksesta. Meidän oma kanalanväki valmistautuu kohta talven tuloon...Tuomme lampaat kohta sisälle, että ne lämmittävät siivekkaita pelkällä olemassa olollaan......mahtaa kanat ja kukko taas ihmetellä, kun saavat naapurit lähelleeen:D

JUU ja nyt on yhtä vaille kaksisataa......ARVONTA lähestyyyyyyy:)

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

niin meilläkin mies sanoi ekan koiran jälkeen, ei ikinä toista..ja nyt on kaks! Ja vielä että kissat sopii ainoastaan kinttaiksi =) ja nyt niitä meillä on myös kaksi ja tosi tärkeitä miehelle..iltaisin moneen kertaan huhuilee kyläluutia kottiin yöksi..Jotta näin :))

Kris kirjoitti...

Juu ;)
Tässä mun eläintarhassa kaikki miehet pehmenee jossain vaiheessa...
Kuulisitte vaan kun 20 v poikani tulee kotiin ja puhuu vauvakieltä kissoille =)
Eläimillä on vain sellainen vaikutus ihmisiin ja onneksi ovat sellaisia kun ovat, eläimet siis ;)

mallamarja kirjoitti...

Hei Mammeli, kiitos kun poikkesit kommentoimassa blogissani. Onnittelen sinua Vaaristasi ja hänen muuttuneen asenteensa ansiosta. Omakin eläinrakkauteni on päässyt valloilleen vasta kypsemmällä iällä. Lapsena tietysti olin eläinrakas, mutta kiireiset vuodet vaikuttivat siten, ettei tullut eläimiä noteeranneeksi. Parempi myöhään... Niin ja onnittelut blogisi lukijamäärän johdosta! Kivaa syksyä teille toivottaa mallamarja

Marika kirjoitti...

Just noin se menee yleensä, että mies on eläimiä vastaan kunnes eräänä päivänä huomaa että...hassuja miehiä:)Oikein mukavaa päivää sinulle. Siu:)

Annika kirjoitti...

NYT ON JO KAKSI SATAA! :) saadaan arvonta. :) Meillä kotona oli isä kans aina sitä mieltä että ei eläimiä. kunnes yhtenä päivänä saimme pienen kissan pennun. ja voi ku isä siihen rakastu. aina se anto sille herkkuja ja leikki sen kans. ja päästi talvi pakkasella sisälle keskellä yötä kun muut nukkui.

Irmastiina kirjoitti...

Niinhän nuo miehet...♥

gone to the beach kirjoitti...

Niin ne miehet aina sanoo, mutta vain yksi, juuri se oikea yksilö sulattaa niiden sydämen. Voi Alma sinua. Vai vaarin viereen mennä mötkähdit.:)