keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Sininen hetki 

Eräänä sinisenä hetkenä Kivimäessä kuvattu tämän kollaasin kuvat.Mammelia oli tänään töistä vastassa nuorin lapsenlapsi isän, äidin ja vaarin kanssa."Pikkuperhe" oli vaihtanut autoa ja tuli sitä mammelille ja vaarille näyttämään. Auto oli siisti ja hyvännäköinen...hyvältä kaupalta tuntui:) Söimme yhdessä tacosalaattia iltaruuaksi, johon laitoin lehtisalaattia, kurkkua, tomaattia, juustoraastetta, ja tagomausteella maustettua kypsää jauhelihaa, tacosipsejä ja tagomausteella maustettua kermaviiliä. Jälkkäriksi syötiin valmista daim-kakkua. Suloinen pikkumies touhusi virkeänä, kuten kuvassa näkyy, mutta nuoret aikuiset, mammeli ja vaari olivat ihan väsyksissä......Mistä saisi tuon lasten energian? Tuntuu, että kun antaa töissä parhaansa ei kotiin paljon paukkuja jää......No huomenna on jo torstai ja ehkä sitten viikonloppuna on vähän virkeämpi....toivoa sopii:)
  

7 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Monasti olen minäkin haaveillut lasten energiasta:-)
Vaan ehkäpä sitä on ollut 60vuotta sitten minullakin :-)
tuksu

Sumi kirjoitti...

Kauniita sinisiä kuvia.
Ja niin totta, tuon lasten energian suhteen.
Omat energiavarat on usein ihan loppu työpäivän jälkeen, varsinkin yövuorojen..epäsäännöllinen kolmivuorotyö, siinä on hyvät ja huonot puolensa.
Ja pakko on vaan jaksaa pulkkamäkeen yms, plus tietenkin normikotihommat.
Toisaalta nautin kun lapset on vielä tuon ikäisiä, että ovat suurimman osan ajasta valvonnassa, mutta välillä odotan sitä aikaa että saa enemmän aikaa itselle.
Siinä vaiheessa varmaan sitten itken kun ei oo enää pieniä..
Mikään ei kelpaa. ;)

Jaksuja sinne ja ihanan rentouttavaa viikonloppua!

maiju kirjoitti...

Tuo on totta, ei sitä pitkän työpäivän jälkeen enää energiaa jää. Kohta on perjantai jo huomenna :)

Anonyymi kirjoitti...

Daim kakku on aivan mielettömän hyvää...sain sitä kerran kyläilyllä ja oisin syönyt kaiken jos oisin kehdannut ;D

Tirriliisa kirjoitti...

Monesti olen miettinyt että eipä taas ollut kameraa sinisen hetken aikaan mukana. Mutta onneksi sinä olet sen saanut hienosti ikuistettua!!:)

Marge kirjoitti...

Toivon Mammelille ja perheelle RENTOUTTAVAA viikonloppua, ladataan niitä akkuja, jotta sitten taas mennään lapsen lailla...;)

Hali♥

Marge kirjoitti...

Ps. Samanlainen noissa "pääasioissa";)) Hauska postaus:D