perjantai 13. tammikuuta 2012

Kaikkien kaveri :)


Perjantai-illan piristykseksi laitan teille kollaasin meidän "kaikkien kaverista":) Nimittäin meidän Niilo kisu 2v haluaa olla kaikkien kaveri, ihmisten sekä eläinten. Kaikki muut sen hyväksyvät ja siitä tykkäävät, paitsi meidän Nuppu-kisu 6v, jonka ilmeestä heti näkee, kun Niilo lähestyy......Yleensä Nuppu menee Niiloa piiloon tai ilmoittaa Niilolle, että kiitti nyt riitti;) Niilo rakastaa nukkua Alman tai Ninnin vieressä ja "vahingossa" vieläkin silloin tällöin eksyy Ninni-mummun nisille;)

Kun meidän lapset oli pieniä oli aamuja, jolloin vesisängystämme (2mX2m) löytyi koko 6 hengen perhe. Nykyisin on aamuja, jolloin sängystämme löytyy Vaarin ja mammelin lisäksi kaksi kissaa ja kaksi koiraa.....lupaa ei tietenkään ole, mutta Nuppu kissa osaa avata makuuhuoneen oven ja silloinhan muut seuraa perässä. Minulle kyllä sopisi tämä järjestely, mutta Vaari vähän hangoittelee vastaan ja sanoo:"Koskahan me saadaan olla ihan kaksin." ;)

MUKAVAA....RENTOUTTAVAA.........JA PIRISTÄVÄÄ viikonloppua juuri SINULLE:))

6 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kaksin tekään tuskin koskaan saatte olla ;D Meillä myös kissat avaa ovia,mun puolesta saisi nukkua mun selän päällä mutta tuppaavat teputtelemaan kuopuksen rintakehän päällä eikä se ole ollenkaan hyvä ...Tää kuopus nukkuu minun kainalossa vielä <3

Kotomon Taina kirjoitti...

meidänkin pitää sitten viimeistään hankkia lemmikkejä kun lapset kasvaa isoksi, on niin tottunut ruuhkaan petissä! :)
Mukavaa viikonloppua!

Heli kirjoitti...

Meilläkin on petissä aina ylimääräisiä. Aikanaan oli lapsia, nyt on koirat ja joskus myös kissa siellä seassa. Mä niin tykkään kun elukat on siellä ja tuntuu kelpaavan seura miehellekin, se oikein aina nostaa peittoa kun toinen koira tykkää kömpiä sinne peiton uumeniin jalkojen sekaan.

Eeviregina kirjoitti...

Meilläkin yleensä mennään kaksistaan nukkumaan, mutta aamulla meitä on neljä... Kissat tykkäävät nukkua sängyssä, Elmeri jalkapäädyssä ja Siiri tyynyjen välissä.
Isäni otti kesällä kissan itelleen ja Alma-koira ei oikein tykännyt siitä. Piha oli Alman ja sisätilat Oton valtakuntaa, mutta nyt ne ovat niin hyviä kavereita.
Nukkuvat vierekkäin ja lähtevät yhdessä pihalle ja nuolevat toisiaan.
Onneksi Alman mustasukkaisuus väheni ja se huomasi saavansa Otosta kaverin!
Täällä selaillaan puutarhakirjoja, hain kirjastosta kymmenen kirjaa ja niissäpä on vähäksi aikaa puuhaa. Ihania kuvia ja ihanaa suunnitella tulevaa kesää!
Meillä satoi lunta ihan järkysti, joten lumitöitä on tehty!

Lovviisa kirjoitti...

Symppiksiä uskollisia ystäviä siellä teillä :)

Kirsti kirjoitti...

Ihana postaus ja kuvat! Eläimet on niin suloisia!
Meillä ei ole kuin yksi kissa (kaksi on ollut)ja tykkään niin kun se tulee viereen nukkumaan. Mieheni ei tykkää yhtään, hänen puolellensa ei kissa saa mennä. Tykkäisin vaikka olisi lisää kissoja ja koiria meillä!
Tosi mukava lukea, että yks osaa teillä avata oven ja kaikki tulee jonossa samaan petiin, tietenkin!