sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lastenvaatteita ja yritys juttuja

 Eikös olekkin pirteä paita? Tilasin tämän M&I kutsuilta nuorimmalle lapsenlapselle ja
myös tämän sukkasetin. Esikoisemme ostaa näitä vaatteita pojilleen silloin tällöin ja ovat kyllä hyvälaatuisia, mutta aika kalliita. Ajattelin, että A:llekkin on kiva tilata tälläiset, kun hänellä ei taida olla vielä yhtään M&I vaatetta.

Olenkos muuten kertonut, että minulla oli vuosina 86-89 oma lastenvaateliike, sen nimi oli Miru<3Maru? Liikkeen logossa oli juuri tuo sydän keskellä :) Lopetin liikkeen, koska sain kolmannen lapsen vuonna 89 ja en olisi pystynyt sitä äitiyslomalla pyörittämään ja se ei menestynyt niin hyvin, että olisin voinut palkata vieraan työntekijän. Työ oli mielenkiintoista, haastavaa ja mukavaa....aina oli kiva mennä töihin. Myin pääasiassa kotimaisten valmistajien vaatteita ja valikoimissa oli myös vähän lastentarvikkeita ja leluja. Kokemus oli opettava, mutta enää en alkaisi vaatekauppiaaksi, koska sesongit ovat niin lyhyitä ja muoti vaihtuu lastenvaatealallakin tosi nopeasti. Kilpailu on myös kovaa ja vieraalla töissä ollessa ei ole taloushuolia.Omassa yrityksessä on myös täysin kiinni ja vapaata ei juuri ole. Nään usein vielä unia loppuunmyynnistä.....Olen toiminut myös pienen kahvilan yrittäjänä 2 vuotta siitäkin on jäänyt ihan hyvät muistot....Ei olisi sanottu, ettenkö vielä joskus alkaisi pikkuista yritystä vetämään...esim.kesällä kotieläinläinpiha ja kahvio...Miltä se kuulostaisi?

15 kommenttia:

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Moikka, löysin ihastuttavaan blogiisi toisen blogin kautta ja tätä on ollut mukava selailla:) Näin pirkanmaalaisena kannatan ilmanmuuta kotieläinpihaa ja kahviota, pienen tytön äitinä juuri tuollainen puuhastelu kesällä olisi tervetullutta.

YÖKKÖ... kirjoitti...

Upeeta...näen jo sinut hääräämässä teidän pihapiirissä ihanien leivonnaistesi ja suloisten kotieläinten parissa...matkailijoiden nauttiessa maalaismaisemista :)

maiju kirjoitti...

Vaikutat yrittäjähenkiseltä, nyt tiedän että olet. Tuo kuullostaa kivalta idealta tuo kotieläinpiha ja kahvila. Yrittäjänä on vaikeaa olla tänä päivänä, sen takia meilläkin on muutakin työtä, jotta on säännölliset tulot. Ei ole yrittäjänä helppoa olla suomessa näin epävakaassa taloustilanteessa.

Hymytyttö kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta!! Heti tulisin kahville, ostoksille ja rapsuttelemaan!

marjamatilda kirjoitti...

Ihana blogi! Hauskaa sunnuntai päivän jatkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Oi, olet vai... tuo kahvila idea olisikin mainio idea...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ajatus: kotieläinpiha ja kahvio Kivimäen pihapiirissä! Tässä ilmoittautuu pöytienpyyhkijä ja kahvinkaataja ruuhka-viikonlopuiksi ;)!

Blogiasi on aina niin mukava lukea, kiitos siitä! t. Tuuli

Heli kirjoitti...

Lisää vielä nuo kaikenlaiset näpsäilyt kahvioon, niin jes, se on siinä! Minusta oli jännä kuulla, että olet entinen yrittäjä!

Peurankello kirjoitti...

Wau, olipas kiva kuulla yrittäjätaustastasi. Kotieläinpiha kahvilalla olisi juuri mun mieleen, jos sellainen olisi lähimain, varmasti kävisin Inkun kanssa :)

Kris kirjoitti...

Moi :)
Ihan varmasti pärjäisit yrittäjänä!
mutta kyllä niille tulisi ikävä sinua siellä sun nykyisessä työssä...
hyvää ystävänpäivää :)

Marge kirjoitti...

SE kuulostaa hienolta!!!:)) Täältä tulee ensimmäinen asiakas!;D

Sinulle, ihanainen Mammeli: Kiitos lämpimästä blogiystävyydestäsi ja oikein, oikein ihanaa ystävänpäivää!!♥

HALI!!

hansku kirjoitti...

Taidampa muistaa tuon Miru Marun ja muistaakseni siellä tullut käytyäkkin,tais olla samassa talossa kuin mm.eijan kipsa:))

Kotomon Taina kirjoitti...

No mikä ettei kotieläinpiha kun kerta yrittäjyys kokemustakin on! Siihen tosiaan jotain tilausjuttuja, askartelu ohjausta ja lasten synttärikutsuja! :)

MaMMeli kirjoitti...

Hihiii kiitos teille kaikille ihanista ja kannustavista kommenteistanne :)

Hansku.....kukahan mahdat olla...tunnenkohan ja tunnetkohan? ;)

Hannele kirjoitti...

Just saman paidan tilasin maanantaina meidän nuorimmaiselle :)