torstai 18. huhtikuuta 2013

Ruokailuerkkeriin uutta

Tilasin tänään Jotexilta tätä kuvassa olevaa kangasta. Ajattelin ommella tästä ruokailupöydän pöytäliinan kankaisena parempaan käyttöön ja kerninä arkikäyttöön. Lisäksi ompelen verhokapan, jossa yksi osa on tätä kuviollista kangasta. Kangasta tilasin vähän ylimääräistä, jolla voin päällystää erkkerin sohvan istuinosankin, jos se näyttää kivalta. Suunnittelin, että laitan kevään juhliin valkoiset kahvikupit, servettejä kahta väriä: yksivärisiä liinaan sopivia vihreitä ja punaisia.

Kuvassa viime kesän kukkakappa.

Katselin tänään myös netistä pikkuleipien ohjeita ja aion kokeilla sellaisia "ylioppilaslakinmallisia", joihin tulee mokkatäyte. Jos saan ne onnistumaan niin väsäilen niitä sitten Neitosemme juhliin. Tänään asetin myös tavoitteekseni ikkunoiden pesun äitienpäivään mennessä. Ikkunoita on nääs aikas paljon ja se on aika tylsää puuhaa. Aloittaminen on siinä se tylsin juttu, mutta kun saa itseä niskasta kiinni niin se homma on jo puoliksi tehty;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

itekin inhoan ikkunanpesua ylikaiken,mut joskus sekin on pakko tehdä.... ja toi kuosi ja yksinkertainen valkoinen yhdessä,vau.....

Marikki kirjoitti...

Tosi kaunis, Mammeli!:)
Tilasin myäs Jotexin kuvaston, kun olen huomannut, että siellä monesti on niin kauniita verhoja ja muita tekstiilejä:)

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...;)

Kiitos kauniista ja kannustavasta viestistäsi, tuli tarpeeseen...:)

Iloa alkavaan viikkoon, ystäväin!♥