tiistai 4. kesäkuuta 2013

Juhlien jälkeisiä tunnelmia

Neidin saamat lahjat olivat tosi ihania ja tarpeellisia......Aino-laseja, valkoisia teema-astioita, savonia-sarjan aterimia, Muumi-muki, muumi-tyynyliinat, koruja, ikean-lahjakortti ja rahaa.

Teema-astiat ovat siitä mukavia, että ovat käytännöllisiä ja sopivat monenlaiseen sisustukseen. Jos Neiti saa opiskelupaikan niin syksyllä alkaa ensimmäisen oman asunnon haku. Ja silloin nämä kaikki lahjat tulevat käyttöön.

Tälläinen kimppu oli juhlissa olohuoneen pöydällä.
Vaari väsähti sohvalle sunnuntai-päivänä....Eipä ihme sillä niin ahkera hän oli ulkohommissa:)
 Voiko ruusut olla kauniimpia:) Nuorempana ajattelin, että ihan tuhlausta nuo ylioppilasruusut, mutta nykyisi ajattelen toisin. Jokaisen elämässä on suurin osa arkea, joten eiköhän kerran elämässään ja juuri nuorena saa nauttia siitä, että saa toinen toistaan kauniimpia ruusuja urakkansa suoritettuaan. Yhtälailla arvosta ammatillista koulutusta esim. kun esikoisemme aikanaan valmistui lähihoitajaksi pidimme hänellekkin juhlat ruusuineen:)
 Tässä ruusussa kiiltävän lilat reunat-
 Näitä ruusuja oli kaksi ja ne olivat kaikista suurempi kukkaiset.

 Harmi vaan kun nuo ruusut eivät kauan kestä, mutta
valokuvissa ne kukkivat aina:)

Arkeen on nyt palattu...Neiti töihin ja "vanhukset" myös. Tänään minulle laitettiin verenpaineenseurantalaite vuorokaudeksi. Se mittaa verenpainetta päivällä 15min välein ja yöllä 30min välein. Huomenna se otetaan pois ja perjantaina menen sisätautilääkärille kuulemaan tuloksia.

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Voi Mammeli! Muista hoitaa myös itseäsi!!!
Kiitokset kauniista kuvista ja kertomuksestasi, Juhlat olivat ihanat!
tuksu
P.s. Rukoilen, että tutkimustulos on hyvä....tai jos ei....saat kuitenkin hyvän hoidon ja osviittaa, miten asiassa etenet!

mummeli kirjoitti...

Juhlan jälkeen tulee arki, mutta muistot säilyy ja nuo ihanat ruusut kauniissa kuvissa. Niin, yhtä arvokas on päivä, kun nuori valmistuu ammattiin, syy juhlaan on aina silloinkin, mutta tuo välietappi, ylioppillaksi tulo on myös saavutus josta sitten ponnistetaan eteenpäin.
Onnea tuleviin opintoihin!

pellon laidalta kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihania ruusuja :)
Tiedän tuon Vaarin tunteen, meilläkin vietettiin valmistujaisjuhlia viime perjantaina ja lauantai-iltana iski aika hurja väsymys.... koko viime viikko meni juhlien järjestämisessä, on se aika rankkaa hommaa mutta juhlapäivä kyllä sitten palkitsee kaiken vaivan!Meilläkin on molemmille tytöille järjestetty juhlat, ja yhtä arvokkaat.Esikoinen sai valkolakin pari vuotta sitten ja nuorimmainen valmistui nyt lähihoitajaksi.Hieno suoritus molemmilta! Hyvää viikonloppua sinne teille :)