tiistai 18. kesäkuuta 2013

Naapurissa

Tyttärellämme naapurissa alkoi tänään talon ulkovuoren maalaus hommat. Tänään Vaari teki tellingit vanhimman poikamme kanssa ja he irrottivat myös talosta nurkka- ja ikkunalaudat. Ensimmäinen talon sivuista on nyt raaputeltu irtomaaleista ja huomenna alkaa kai sen sivun maalaus. He etenevät pikkuhiljaa talon sivu kerrallaan niin, että tellinkejä ei tarvitse siirrellä turhaan. Ihanaa kun "meidän miehet" on niin käteviä, että osaavat itse tehdä niin siinä säästää pitkän "pennin":) Mammeli ja muut naiset maalaavat nurkka- ja ikkunalaudat. Vanhan puulla lämmitettävän talon kunnostus ja huoltohommat on kyllä 3-lapsen yksinhuioltaja äidille kova urakka melkeimpä ylivoimainen, kun tekee vielä raskasta päivätyötä sairaanhoitajana. Tulevaisuus näyttää miten asiat jatkossa hoituvat ja jos tulee elämänmuutoksia niin muuttavatko sitten pois.....Olen niin kiintynyt lapsesta asti tuohon taloon, että varmasti haikeata on jos tulee aivan vieraat naapurit.....MUTTA elämässä täytyy sopeutua muutoksiin ja kai siitäkin selviää.....

Hei kaksi työpäivää enää ja sitten LOMA, LOMA, L O M A!!!!

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Hyvää lomaa sinulle. Se on mukavaa, kun omasta perheestä löytyy taitavia apulaisia tarpeen tullen. Meilläkin maalla pitäisi nurkkia suoristaa ja maalailla sitä sun tätä. Tuntuu aika vaan loppuvan aina kesken, kun sinne ajelee... Mukavaa Juhannusviikkoa teille kaikille.

Tuula kirjoitti...

Sielläkin loma jo mielessä. Aivan kuin täälläkin :). Kolme päivää enää!

Irmastiina kirjoitti...

Meillä tytär oli kolmen pienen pojan yksinhuoltaja ja teki silloin vielä sairaanhoitajan töitä...helppoa ei elämä hänellä todellakaan ollut, mutta nyt pojat ovat isoja ja kaikki on helpompaa...:)

Kirsti kirjoitti...

Hyvää juhannusta ja aurinkoista lomaa :)

mummeli kirjoitti...

Yhdessä tuokin homma sujuu. On kyllä iso asia kun löytyy tekijöitä ettei tarvi vieraalla teettää.Oikein hyvää LOMAA ja juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

joko alma on rauhoittunut?meillä kävi labukan kaa niin että rauhottu yhtäkkiä ja iski vanhuus. tykkää vaan lönkötelläei tunnu jotenkin vaativan ihmeellisiä kotkotuksia. ja kilttejähän noi noutajat on ja sosiaalisia...niille tuntuu monasti riittävän se oma toiminta siinä perheen kesken.nuorena ne kyllä vaatii aivojumppaa ym.t.mami