lauantai 17. elokuuta 2013

Auringonkukkia


Meidän pihassa auringonkukat kukkivat kilpaa. Niitä on tosi paljon. Arvatkaapas kuka ne siemenet kylvi? No linnut, kun ne lintulaudalta nappasivat siemenet ja osa putosi pelolle lentomatkalla. Kukat ihastuttavat minua, kun ne ovat tulleet ihan itsekseen....Linnut kylvivät ja Taivaan Isä kasteli ja antoi kasvun:)

Tämä ilta kuluu vanhimman lapsenlapsen seurassa. Katsomme selviytyjiä ja napsimme sipsejä. Tykkään kun yksi lapsenlapsi on kerrallaan mammalassa yötä, koska silloin on aikaa jutella ja viettää "laatuaikaa". Jos veljekset ovat kaksin tai kolmisin menee ilta yleensä riehumiseksi jossakin vaiheessa. Eikä tälläinen mammeli jaksa sitä melua;) Mukavaa lauantai-iltaa teille uskolliset ystäväni :)

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Meilläkin linnut kylvää auringonkukan siemeniä sinne tänne, mutta vielä niistä ei ole kasvanut mitään. Teillä taitaa olla hyvä multa :)

Minusta on äitinäkin kiva kun lapset pääsee mummolaan yksi kerrallaan. Saa huomiota sekä kotiin jäävä että kylään päässyt ihan erilailla kuin jos siellä olisi koko poppoo.

tuksu kirjoitti...

Meilläkin ainostaan linnut kylvät nuo kauniit kukkijat!
Lastenlasten kanssa nautin eniten siitä, että ovat yksin :)
on niin kertakaikkiaan paras juttu :)
tuksu

Eija kirjoitti...

Ihana auringonkukka. Minäkin olen samaa mieltä siitä, kun on yksi "murunen" yökylässä kerrallaan on paljon rauhallisempaa ja mukavampaa... :) Mummillakin...

sara kirjoitti...

Oi mä rakastan auringonkukkia..Mummolasta lapset saavat ne parhaimmat muistot elämän polulle <3

Susanne kirjoitti...

Auringonkukat on niin kauniita! Meidän oli tarkoitus niitä laittaa pihaan, mutta unohtui muun touhun keskellä eikä linnutkaan niitä meille kylväneet:)
Mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin linnut olivat tiputelleet auringonkukan siemeniä lintulaudan ympärille ja nyt ne kukkivat, ovat kukkineet jo kauan, osa jo valmistelee siemeniään. Oottakaapa vaan niin talitiaiset tulevat syömäänkin ne siemenet kun ne ovat kypsyneet. Ainakin aikaisemmin on näin tapahtunut, on valokuva todisteena.
-MUR-MUR-